11

Megvan a Star Wars 7 főszereplője?

rhysmeyersJelen pillanatban még mindig kevés az info a 2015-ben érkező Star Wars 7-ről és J.J. Abramst ismerve titkolózni fog, ameddig csak tud. Elvileg Mark Hamill és Tsai. visszatérnek, de hallani lehetett már arról is, hogy Luke Skywalker és Han Solo gyerekei állnak majd a középpontban, ugyanakkor azt is pedzegették, hogy női főhősünk lesz.

A Lation Review egy informátorra hivatkozva azt írja, hogy Abrams megtalálta a főszereplőt, Jonathan Rhys Meyers fogja lóbálni a fénykardot a hetedik részben. A színész a Tudorok sorozatból lehet ismerős, de dolgozott már a rendezővel is a Mission Impossible 3-ban.

11 komment

  1. Magáról a filmről pedig annyit, hogy Abrams már bizonyította, hogy minőségileg is fel tud éleszteni egy sci-fi legendát. Csak az ő kezében van esély a sikerre.

    • Neill Blomkamp is tudna csodát művelni a Star Wars univerzummal , de szerintem Abrams jó mozit csinál majd . Kérdés , mennyire “pofázik” bele a Disney és Lucas(?) a munkába . 😉

    • Hát a második szerintem óborzalom, majdnem TF2 szint. Ha nincs Benedict Cumberbatch még a fele előtt kimegyek. Hihetetlen az ember mit művel, remélem látjuk rendes, teljes szerepben, mert most eléggé le volt tompítva, úgy kapcsolgatták az írók, mint egy lámpát.

  2. Kicsit felemás nekem ez a hír, eddig JRM szerintem igazán a szürke szerepeiben tudta kiélni magát, itt az SW-ben meg valahogy nem passzolna hozzá, ha kb kapna egy Luke Skywalker szintű töretlen morálú karaktert.

  3. Hayden Christensen is elég nyálas kinézetű de egészen jól állt neki a szerep…szerintem. Nem lesz az rossz, bár lehetne jobb is ez tény.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *