6

Jöhet új rész A szállítóból? És még legalább 3?

A szállító (The Transporter) első része ugyan nem teljesített valami jól a mozikban, de videón és DVD-n szép sikert aratott. Ezért Luc Besson producer úgy gondolta, hogy megérné megcsinálni a folytatást. Igaza volt, a második felvonás gyakorlatilag a dupláját hozta az elsőnek, 85 millió dollárt kasszírozott világszerte, majd a harmadik már 109 millió dollárt szedett össze.

Mostanában egyre gyakoribb, hogy kínai produkciós cégek is beszállnak egyes alkotások finanszírozásába. Besson a Fundamental Films-szel szerződött le, az egyezség értelmében folytatódni fog A szállító franchise, de nem ám egy részre adnak pénzt, hanem egy újabb trilógia lebeg a szemük előtt. Egyelőre nem tudni, hogy Jason Statham bepattan-e megint a volán mögé.

6 komment

  1. A 3.részből 2 dologra emlékszem,hogy borzalmasan unalmas,és,hogy a főszereplő csaj nagyon ronda volt…:/

  2. Egyébként azóta már TV-sorozat is van.

    Amúgy szerintem sem kell több. Három rész éppen elég volt. Az első rész volt a legjobb.

  3. Egy is elég lett volna, az egy tökéletes “franciás” eksön volt. A másodikban engem már zavart a sérthetetlen Audi A8-as product placement, és a fizikának végképp középső ujjat mutató jelenetek, de egyszer elment. A harmadik szörnyű volt, a kékvillamosos budapesti jelenettel az élen. Röviden, nem kell több.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *