3

Cumberbatch zuhanyzását kivágták, Eve vetkőzését nem

A Sötétségben – Star Trek irományomban említettem, hogy Damon Lindelof bocsánatot kért azért a jelenetért, amikor Alice Eve-et alsóneműben mutatják, szerinte ez teljesen felesleges volt. Kiderült, hogy Benedict Cumberbatchról is készült egy felvétel, amint zuhanyozik, de azt valamiért kivágták. The Shower of Evil. Csak a női olvasók kedvéért.

3 komment

  1. Orbitális nagy hiba volt kivágni. Benne lehetett volna, lassított felvételként. (és akkor egy mukkot nem szólok, amiért a lányt nem vágták ki, de így… ez így egyszerűen nem fair)

  2. A nem normálisak. 😀 Szerintem ez csak poén, nem is akartak ilyet. Bár a fene tudja.

    Engem nem zavart a nő, és most nem azért, mert férfi vagyok. Nem a nő érdekelt, a jelenet szerintem nem volt öncélú. Azért azt ne felejtsük el, hogy Carol Marcus lesz Kirk gyermekének az anyja (alias David). És az “alias”-t direkt használtam. 😀
    Szerintem egyszerűen csak azt akarták megmutatni, hogy Kirknek tetszik Carol. Hogy fair legyek, a Chris Pine-t is megmutatták félmeztelenül, az előző részben is voltak fehérneműs jelenetek. Most meg hirtelen gond lett? Nem kellene ezen lovagolni.

  3. Reklám-reklám-reklám… De nem ítélem el őket, kicsit besültek a rajtnál, úgy hogy nembaj csak legyen 3. rész is.:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *