8

A Marvelnél épp a következő szkripteken dolgoznak

2009-ben a Marvel meghirdette saját forgatókönyvírói programját, ennek keretein belül próbáltak rábukkanni ifjú tehetségekre, akiknek az volt a feladata, hogy szuperhősök szkriptjeit hozzák össze. A Hollywood Reporter információi szerint a Marvel a következő filmek történetein dolgozza ki: Ms Marvel, Penge, Vasököl, Fekete Párduc, The Runaways.

bladeA harmadik Penge film után a New Line háza táján csend honolt a franchise környékén. A legutolsó film eredményeivel nem voltak igazán elégedettek, fiókba került a spin off elképzelés is és a sorozat sem váltotta be a reményeket. 2011-ben a san diego-i Comic Conon a Joe Queseda jelentette be, hogy a jogokat visszakerültek a  Marvelhez. A reboot forgatókönyve január elején került hozzájuk, de eddig semmi info nem szivárgott ki róla.

ironfistKevin Feige 2010-ben beszélt arról, hogy egy tehetséges író dolgozik egy bizonyos forgatókönyv vázlaton, a Vasöklön, amely egy Ed Brubaker és Matt Fraction The Immortal Iron Fist történetet mesél el. Kiderült, hogy az írót Rich Wilkesnek hívják, de sajnos erről sem lehetett sokat hallani mostanság.

msmarvel2012 májusában arról cikkeztek, hogy Carol Denvers, azaz Ms. Marvel is tiszteletét teszi a mozikban, de nem sokkal később jött a cáfolat. A Hollywood Reporter friss híre szerint valóban van egy egészen jó forgatókönyv, csak azt nem tudni, hogy ki vetette papírra.

blackpantherFekete Párducról a Bosszúállók folytatása kapcsán sokat beszélnek. Wakanda uralkodója elvileg felbukkan a következő részbe. Elképzelhető, mindenesetre külön kalandot is szánnak az afrikai hősnek, Mark Bailey adta ki kezei közül a szkriptet és jelenleg Chadwick Bosemant tartják esélyesnek a főszerepre.

runawaysA The Runaways pár éve még elsőbbséget élvezett a Marvelnél, de a Bosszúállók közeledtével gyorsan parkolópályára tették. Nem akartak egyszerre két hőscsapattal foglalkozni. 2010 májusában Drew Pearce vette kezelésbe a sztorit és Peter Sollett lett volna a rendező. Feige elmondása szerint sajnos nem melegítették fel a projektet.

drstrangeDoktor Strange biztos, hogy pár éven belül varázsolhat a vásznakon, de majd csak a harmadik fázisban.

8 komment

  1. Pengéről az a 3 film jó volt, különösen a klasszikus első rész. A mostani Marvel nél, főleg hogy a Disney is ott van, elképzelhetetlen, hogy olyan szintű horror-akció mozit hozzanak ki belőle. Ha Penge egyszer vissza is tér, PG13 lesz, az tuti.
    Egy ütős DareDEvil érdekelne engem is leginkább. De félek hogy borongós hangulat nem lesz mostanában Marvel filmben.

    • A sorozata is jó volt, meg a mangája is. (mármint Pengének)

      Attól én is félek, hogy r-es filmet nem mernek csinálni, se vámpíros-horrort, se szuperhősöst…

  2. nekem a 2003-as Fenegyerek is be jött, nem volt egy komoly sztorija, de nézhető volt

  3. Semmi hír a kedvenc egyszemélyes hadseregünkről, Frank Castle-ről? Mi ez már? Ez nem bosszút, ez MEGTORLÁST követel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *