41

A kamerás Vasember 3 miatt később jönnek a Disney és Marvel filmek

monsteruniversityAz origón olvastam, hogy a Disney-nek egyáltalán nem tetszik, hogy rögtön a Vasember 3 magyar premier napján fel is került a képregényfilm szinkronos kamerás verziója a torrent oldalalakra. Ez volt a film első kalózverziója a világhálón.

A stúdió éppen ezért úgy döntött, hogy az általuk készített alkotások némileg később érkeznek hazánkba, ez pedig érinti a Pixar és a Marvel filmeket is. Tehát senki ne számítson arra, hogy a Thor folytatását esetleg ismét egy héttel az amerikai premier előtt fogja látni. A Szörny egyetem animációs filmre június 20-án ülhettünk volna be, így viszont egy hetes csúszással, június 27-én lehet rá jegyet váltani.

41 komment

 1. Most nyamvadt 1500-2000 Forintot nem bír kiadni egy filmre aki letölti? Vannak délutáni vetítések is, szóval ne mondja senki, hogy nincs időpont amikor meg tudná nézni.
  Teljesen logikus amúgy, inkább töltsük le a gagyi, kamerás verziót, amit élvezni sem lehet, mint hogy a nagyvásznon megnézzük 3D-ben (mondjuk ez a legkevesebb), rohadt jó hanggal…Kész vicc.

  • Így van! Gratulálok az ilyen igényteleneknek, akik miatt szívhatunk is! Köszi, köszi, köszi!

  • Szerintem csak a studiók (Warner, Disney) reakciója a vicces és abszolút hülyeség.
   Mert pl oké kikerült a kép, na és?
   Magyar szinkronos, a világ nagy része meg nem magyarul beszél, ez alá még ugyanúgy kell rakni egy angol, stb hangot ami meg külföldi moziból kerül ki.
   Ez csak azt késlelteti hogy a magyar emberekhez csak 1 hét késsel fog eljut ni egy kamerás verzió szinkronnal, mert lefordítani egy filmet kicsit több idő.
   A kiadónak magyar részről így is úgy is bevétel kiesés.
   Sokan azt nem fogják fel, hogy aki letölti az nem jelenti azt hogy meg is nézte volna moziban, ha nemtudná letölteni.
   De akad olyan is aki azért tölti le, hogy megtudja mennyire lett jó/rossz egy film.
   Ha nem tetszik neki így spórol agának x ezret+benzint meg időt amit mopzira költött volna.
   Ha tetszik neki akkor ha teheti elmegy és megnézi moziban is.
   De fogadjuk el, hogy van akinek nem fér bele a kiadásaiba a mozi, de azért nem szeretne otthona családdal egy 1001-szer lejátszott Reszkessetek betörők, Bud Spencer, stb. ezeréves filmet megnézni.
   A mozi még mindig drága dolog, ha egy minimal bért kereső ember szemével nézzük, akinek kiadásai vannak, rezsi, kaja, esetleg gyerek.
   Spórolni nemtud mert mindig lenulázza magát hó végére, nemhogy még mozira is teljen.

 2. Akkor azért volt ez a mizéria az Arena moziban a bejáratnál… jöttek a biztonsági őrök stb, mindenkinek meg kellett mutatnia a telóját, hogy ki van-e kapcsolva. Vagy 15 percig ott álltunk, pedig aki akarta, ettől még felvehette utána.

  • A vicc az, hogy az egész mizéria ELLENÉRE kikerült a netre a kamerás verzió, ami felveti a kérdést, hogy mennyi értelme van izmozni, és miben más, ha Ukrajnából jön a képanyag. Eleve szerintem egy jó adag CHALLENGE ACCEPTED is benne volt ebben a kamerázós cuccban.

   Másfelől így is bankot robbantott a Vasember, aki meg ennyire igénytelen, hogy kamerás verziót néz, az úgyse ülne be a moziba, így a “még több pénz kell” érve sem áll meg a Disney részéről.

   Egyszerűen az van, hogy olyan fejesek ülnek a studió döntéshozói pozícióiban, akik egyáltalán nem ismerik a scene szubkultúrát.

 3. Nem leszek népszerű, úgyhogy előre leszögezném, hogy nem támogatom az illegális letöltést, DE!:
  Az ember általában nem egyedül megy moziba, hanem minimum párosan vagy családdal. Tehát két embernél, az 1500-2000 az inkább 3000, egy négy tagú családnál 6000 csak a mozijegy. Ha már ott vagy (főleg ha családdal), akkor tuti nasizol is, amihez inni is kell az 1500-as mozijegyből, így lesz alsó hangon is inkább 2500. Párosan ez 5000, 4 tagú családosan 10. Egy hónapban kis szerencsével 1-nél több jó film is van a moziban, tehát szorozzuk meg kettővel. Egy 2 órás film csak netto időben 2 órás, bruttóban minimum a duplája. Csak induljunk ki abból, hogy foglalás esetén legalább fél órával korábban kell érkezned, a mai plázás moziknál pedig számolnod kell az oda és hazajutással, a forgalommal, a parkolókereséssel, a tömeggel a plázában, stb.
  Ha pici gyerekeid vannak, akkor ehhez jön még a gyerekvigyázás megszervezése: odavitel, visszahozás, moziban idegeskedés, hogy mi lesz a gyerekkel.
  Akárhogy is a mozi a mai átlagember számára szerintem luxuscikké vált: nyilván nem csak a pénz miatt; de az időt, a ráfordítást is beleértve, bizony azzá. Ehhez képest kb 5 perc elindítani a letöltést és majdcsak lejön egyszer – két este pedig meg tudod nézni a filmet, mert a napi robot után elsőre úgy is belealszol.
  A DVD – BD páros se sokkal jobb, mert a jó és nézhető filmek egyrészt megfizethetetlenek, másrészt hónapokat kell rájuk várni.
  Nem egy olyan ismerősöm van, aki egyébként moziba is úgy megy el, hogy előtte otthon megnézni a filmet CAM-osan és ha igazán jó és érdemes elmegy moziba és megnézni ott (is)! Mert nem engedheti meg magának azt, hogy kidobjon az ablakon 10e HUF-ot egy olyan filmre, ami lehet nem is jó.
  Szóval a letöltés nem jó, tényleg nem jó, de sok embernek egyszerűen nincs más választása, ha filmet akar.

  • Szerintem itt inkább a kamerás verziókat nézők igénytelenségére gondoltak, akik azt se képesek kivárni, hogy kijöjjön a film jó minőségben, és közben baromi ravasznak érzik magukat, hogy ingyen megnézték azt, amiért a másik “hülye” 2 lepcsit otthagyott. Igazad van abban, hogy a mozizás luxus. Ezért meg kell válogatni, mire megyünk el, de én úgy vagyok vele, hogy aki igazán szereti Tony-t, Thor-t és a többieket, az fejezze ki a háláját az egyszeri 2000 forintos “beruházással”, még ha a 3d-szemüveges kamu igazi klasszikus lehúzás, egy súlycsoportban a Ferihegy2-n fél óráért elkért 900 Ft-tal. Legfeljebb lemond egy másik, kevésbé érdekes filmről. Félig OFF, de ez olyasmi, mint a BKV-bérletek. Mivel meg lehet tenni, hogy nem fizetsz az utazásért, kialakult az a közvélekedés, hogy nem fizetek, mert erre nem adok ki pénzt és kész, meg különben is szar stb, és nemcsak a valóban szegények, hanem bárki, aki úgy dönt.

  • Hát nem tudom, mondjuk nem vagyok budapesti (csak ez jött le hogy ottani vagy, ha tévedés akkor sajnálom, mondandóm lényegén nem változtat a különbség), de szerintem te itt egy kicsit túl sokat számoltál. Pl sztem főleg nem a családos emberek azok, akik letöltenek, a fiatalabb korosztályra sokkal jellemzőbb és nekik ezek az utazás stb máris lazábban megoldhatók, havi bérlettel még pesten is olcsón eljuthatsz bárhova. Persze nem mondom, hogy megéri minden héten mozizni, de azért ez a CAM-os filmnézés csak igénytelenség, feleannyit sem ér a film, mint amit. Egy trailerből már le lehet szűrni, hogy érdekel-e annyira, hogy moziba megnézd, és ha nem izgat, akkor meg nem fog zavarni, ha mondjuk 1-2 hónapot vársz a xvid, v hd-s verzióra (amikre nem lehet panasz és a stúdiókat sem érinti annyira). Végére pedig, ha nem jársz moziba, milyen módon akarod “támogatni” a kedvenc filmkészítőidet? Pont az ilyen hozzáállás miatt van Terry Gilliam is ott ahol… Mindenki szereti, isteníti, mégse jár senki sem a moziba, amikor van új filmje… És akkor lobbizhat évekig, hogy összerakhasson egy filmet.

  • Egyetértek RP hozászolásával!!

   Annyiban egészíteném ki, hogy nem mindenki b.pesti! És bizony vidéken nincs annyi mozi meg premierfilm! (a környékbeli községekben nincs is!) Ahol lakom itt van mert a Kultúrházban a nagyterem eleve moziteremnek készült és másodsorban csak színpadnak (a vászon felhúzható)
   1. A filmeket viszont csak akkor kapjuk ha már valamelyik Pesti multiplex leveszi műsoráról tehát min. 1 hónap csuszás!
   Viszont a legközelebbi Mozi (Lurdy ház)40 km. Oda az ember egyedül nem megy mert már nem éri meg. Busszal 1.5 óra oda 3 ugyanennyi vissza és + ha nem úgy jön ki akkor várni 30 perceket! (én autóval közlekedem, de azt sajnos vidéken nem engedhetik meg maguknak sokan! különböző okok miatt) 2. Baráttal vagy barátnővel megy valaki akkor a kettő nem mindig ugyan az akarja, így valamelyiket tuti nem látja! Ergo mi marad? A letöltés! Inkább megnézem egy jobb CAM-osban és ha majd itt adják akkor elmegyek megnézni! mert ugye a jegy is olcsóbb 700 Ft!

   3. Vidéken egy kertes ház elég sok munkát ad és nem biztos hogy rá ér elmenni mert már fáradt! Hét közben robotol szombaton fűnyírás egyéb teendők. Vasárnap meg marad a sportolásra én speciel a hegyekbe járok bringázni mit hogy valahova utazgassak egy film kedvéért!

   Tehát nem kell feltétlenül megkövezni a letöltöket! Bevallom én is töltök le CAM ost! Ellenben a Django-ra megváltottam a jegyet!

  • ne haragudj, de a szórakozás luxus.

   Illetve nem szabadna, hogy az legyen, de ma az

   Tuti, hogy semmiképpen nem kötelező.

   Nem vízről, kenyérről levegőről beszélünk.

   Senki nem kötelez, hogy 10ezret kiadj, max nem látod a filmet. De látni se kötelező.

   • a szórakozás luxus idáig oké. de érted ez a baj. valaki akihez mondjuk az élet odab*sz egy minimálbért (ne adj Isten egy közmunkás bért) nem érdemli meg ezt a luxust? eléggé odadörgöli neki az élet más terein (látja, hogy mit esznek a gazdagabbak, milyen kocsit vezetnek), hogy basszus álmodozz paraszt, itt ha meg tudja lépni már csak ezért is nézze meg ő is premier időpontban jobb minőségű camban a filmet. Robert Downey Jr. busás fizetésén ez úgysem változtat.

  • Jó-jó, nem mindenkinek elérhető a mozi, vagy nem mindenki tud rá kiadni, de legalább akkor egy dvdripet várjon meg a filmből, ne a premier napján már a kamerás verzióra verje a nyálát. Ha engem érdekel egy film, elmegyek megnézem moziba, aztán, hogy megérte-e már az én problémám. Amit meg kibírok, megvárom míg kijön DVD-n, jó minőségben és aztán megnézem.
   Meg ezt sem értem, elmegy a moziba felvenni a filmet, nem hogy élvezné azt. Ez van a koncerteken is, mindenki kamerázik már, nem hogy a zenét élvezné. De ez csak példa volt.
   Mindegy, én akkor is moziban fogom megnézni a Thor 2-t, a Szörny Rt. folytatását meg a többit.

 4. Miért pont minket cseszegetnek? Az oké, hogy valakin példát statuálnak, de a rengeteg ország közül miért pont rajtunk?
  Az oké, hogy az oroszokkal nem mernek szívózni, hiába onnan származik a camos felvételek 90%-a, de nem találtak valami másik országot? Biztos éhesek voltak miközben kitalálták, és azt mondták: “legyen hungry…”

  Másrészt ezt teljesen feleslegesen csinálják, a kalózok kitartóak, és ennek a társadalomra sajnos szüksége van rájuk, és tényleg fontos a szerepük, bár ez a camosozdi pont nem jó példa, de hát most épp ezen hördültek fel sokan…

 5. Igen, valóban nem mondhatni igazán olcsó szórakozási formának a mozizás, ugyanakkor szerintem attól, hogy nem egyedül megy általában az ember még nem kell rögtön szorzókat állítani mögé (kivéve család), mert az alapján,
  amit írtál kicsit úgy tűnik, mintha mindig egy ember fizetné a jegyeket, ami nyilván nem igaz. Egy baráti társaság esetén azért a nézők maguknak fizetik a jegyet, egy randinál meg az ember nem feltétlenül azt nézi, hogy juj ez most mennyire drága. A másik pedig az említett nasizás: aki nem tudja megállni, hogy megvegye a kólát és/vagy popcornt/chipset, az szerintem ne panaszkodjon. Én speciel sosem vettem még ilyesmit filmnézéshez, sőt – és most én nem leszek népszerű – én egyenesen kitiltanám ezeket a dolgokat a nézőtérről. Az odautazásban igazad van, az esetenként tényleg meg tudja dobni a költségvetést.

  • Ma megyek Iron Man 3-ra.
   -benzin 3-4k (120km oda-vissza, de jó fogyasztás)
   -belépő 2720 (saját+barátnő)
   -utána kaja 2-3k (kettőnknek)

   ~10k

   Tényleg nem olcsó szórakozás, de ha ritkán teszi meg az ember, akkor megéri, mert úgy nagyobbat üt. Most nyáron vagy elmegyek minden lényeges blockbusterre és koplalok, vagy itthon szívom a fogam. Sokak erre jelent megoldást pl. a camos verzió.

 6. Azért az vicces, hogy azok vádolják türelmetlenséggel a kamerás verziókat letöltőket, akik nem bírják ki, hogy a stúdió döntése miatt egy-két héttel később jön néhány premierfilm.
  Aztán bele kéne gondolni, hogy vidéken milyen a mozikínálat. A filmek fele el sem jut / később (hónapokkal!) jut el, a nem-mainstream alkotásokról meg ne is beszéljünk. Mert aki a hollywoodi kommerszre kíváncsi, az még csak-csak elvergődik valahogy a moziig, de aki mondjuk egy jó amcsi független- vagy európai filmet akar megnézni, az mit csinál vidéken?
  Plusz van egy olyan gyanúm hogy ezeket a hirtelen megjelenőkamerás verziókat nem a nézőtérről, hanem a gépteremből veszik fel. A nézők izélgetése helyett ott kéne körülnézni…
  Mindezzel együtt igen, a letöltés lopás, a kamerás letöltés meg igénytelenséggel súlyosbított lopás.

  • “Azért az vicces, hogy azok vádolják türelmetlenséggel a kamerás verziókat letöltőket, akik nem bírják ki, hogy a stúdió döntése miatt egy-két héttel később jön néhány premierfilm.”

   Ez 10/10. 🙂

   A többiben is igazad van.

  • “a gépteremből veszik fel”
   Igen, ilyen szempontból az oroszok menőbbek, ők műtermi minőségben veszik át a kópiát DVD-re – lásd a Felhőatlaszt, amiből a mozi premier másnapján elérhető volt a jó minőségű DVD-Rip. 🙂

 7. Nekem legalább 60km-t kell utaznom hogy megnézzek egy premier filmet, de akkor sem töltenék le egy kamerás borzalmat!

 8. Nasizni kötelező? Ugyan már..semmi sem kötelező. Én sosem értettem, hogy 2 óráig miért nem lehet kibírni, hogy ne tömjön magába az ember 1 kiló nachost + 1 liter cukros vizet. Én legszívesebben kitiltanám ezeket a moziból, csak zavarja a mellettük ülőket, dehát money, money, money…tudom.
  Hogy ON legyek: A vidéki léttel megyarázni azt, hogy premiernapon kikerülő, igénytelen minőségű, kamerával felvett szarokat nézeget valaki, az igen nagy badarság. Ahogy valaki írta is feljebb: legalább valami normális minőséget várna meg legalább az illető. Ja, hogy nem tudja kivárni? Szintén az egyik hsz-re reflektálva: akkor most nekünk, moziba járóknak miért is ne legyen zavaró pár hét csúszás? Aki kamerás cuccot nézeget, csak az indokolhatja tettét türelmetlenséggel? Ez kissé egyoldalú. Persze a probléma az olyan férgeknél keresendő, aki megcsinálja magát a felvételt a moziban, és aztán feltölti – ami egyébként itthon is bűncselekménynek számít! Egyébként Németországban magát a letöltést is keményen büntetik, és ha ez így megy tovább, akkor csak idő kérdése, hogy nálunk is mikor kezdik el. Aztán majd szívunk, 1-1 “kedves” kamerázónak köszönhetően.

 9. Szintén vidéki vagyok igaz nekem “csak” 60km-t kell utazni a moziért. Így durván 3000ft-ra jön ki egy kiruccanás. Javarészt csak a Marvel filmekre ülök be. Ezt a “sírást” pedig egyáltalán nem értem. Örülök ha a premier után 2-3 ne adj isten 4 héttel HA betudok ülni arra a filmre amit szeretnék megnézni, innentől kezdve ez az 1 hét se ide se oda. Kamerás release-k mindig is lesznek…

 10. Szerintem meg nem kellene ennyire igénytelennek lenni. Úgy vélem, hogy szerencsére mindig van mit nézni a szabadidőben és ki lehet várni azt a 3-4 hónapot, amíg megérkezik a jó minőség, ha már valaki nem tud vagy nem akad pénzt kiadni azért, hogy a moziba nézze.

 11. Jaj, ez a türelmetlenség. Minden szinten, mindenkinél. Miért kell nekünk minden AZONNAL? Ahogy koimbra is írta, olyan bő a választék, hogy van mivel kitölteni a várakozási időt. Én mindenért az internetet szoktam okolni. Sok jó dologra is lehet(ne) használni, de borzasztó károkat okoz ezzel az azonnali információ áradattal. Én is szoktam letölteni, de sosem kamerás verziót. Szerintem ne is nevezze magát filmkedvelőnek, aki olyat néz, és ha a minőség nem számít, az miért fontos, hogy minél hamarabb kapja meg a szart?

 12. A magyarországi premierek engem már nem érintenek ugyan, de azért pár gondolat:
  Amíg Magyarországon éltem, velem is volt, hogy néha lekaptam egy-két kamerás verziós cuccot. Egyszerűen azért, mert a mozijegy bizony nem olcsó. (Mondjuk én itt Angliában is drágállom kicsit, mindegy) Így volt, hogy ha egy filmre kíváncsi voltam, lekaptam egy kamerás cuccost és megnéztem, hogy érdemes-e rá pénzt kiadni moziban vagy sem. Aztán ha tetszett, akkor elmentem moziban és megnéztem nagyvásznon is.

  Most már úgy vagyok, hogy mivel bérletem van moziba (egy havi fix összegért annyiszor megyek ahányszor akarok), mindent moziban nézek, ami egy kicsit is érdekel, (hetente kétszer-háromszor biztos megyek) így nincs szükségem arra, hogy bármit is letöltsek, bármilyen minőségben.

  Amúgy ha már szóba került, én is úgy vagyok vele, hogy szerintem a popcorn, kóla…stb…nem feltétlenül kell, hogy a mozihoz tartozzon. Én úgy vagyok vele, hogy filmet akarok nézni, akkor a filmre vagyok kíváncsi, nem kajálni, inni…stb…akarok. (Ezeket elintézem film előtt vagy film után) Sosem felejtem el, amikor a Twilight: Eclipse-t néztem moziban még anno (Na, most lebuktam, hogy elmentem rá 🙂 ) fél szemmel végig azt néztem, hogy a mellettem ülő csaj mikor borítja az ölémbe a nachost, amit a szék karfájára tett…

  • Ezt nem értem (nem csak te írtad):

   “ha egy filmre kíváncsi voltam, lekaptam egy kamerás cuccost és megnéztem, hogy érdemes-e rá pénzt kiadni moziban vagy sem.”

   Én általában 1-2 kritika alapján fel tudom mérni, hogy érdekel-e egy film, az előzetesből meg kb. lejön a hangulata. Vannak, akik végignéznek egy kamerás verziót, aztán azt mondják: “hé ez egész jó volt, megnézem moziban is”? Nem trollkodni akarok, tényleg nem értem, hogy működik ez. Nem jön a képbe a másik kedvenc vesszőparipám, az “ezt a 2 órát sem kapom már vissza az életemből” szemlélet?

   (Lehet, hogy csak azért nem értem, mert folyton elfelejtem, hogy mindenki máshogy néz filmet, mindenkinek mást jelent a “filmélmény”. Én azt sem tudom felfogni, hogyan lehet csonkított képaránnyal, szinkronnal és reklámokkal elrontott filmet tévében élvezni, mégis sokaknak megy. Egyszerűen azért, mert mások a szempontjaik filmnézéskor.)

   • Én a kritikákkal úgy vagyok, hogy az egy adott ember véleménye egy filmről. Szóval attól, hogy neki tetszett a film, még simán lehet, hogy nekem nem fog, vagy akár fordítva.
    Az előzetes meg csalóka tud lenni. (Pocsék filmnek is lehet frankó előzetest csinálni.)
    Viszont ha CAM-os verzióban megnézem az egész filmet, utána el tudom dönteni, hogy igen ez jó volt, megéri kiadni érte 2000 Ft-ot és moziban nézni, vagy örülök, hogy előbb leszedtem és nem vaktában adtam ki rá a pénzt, mert borzasztó a film.

    Tévében én sem nagyon szoktam filmet nézni. (Sőt, mióta nem Magyarországon élek, tévém sincs, nem is hiányzik.)
    A szinkronnal alapvetően nincs bajom, de mostanság eredeti nyelven nézek mindent. (Meg már otthon is úgy voltam vele, hogy ha lehetett, akkor eredeti nyelven inkább. Ha angol nyelvű a film. 🙂 )

    • Igazad van a kritikákkal kapcsolatban, de ha sokat olvasol, egy idő után megtalálod azokat a helyeket/kritikusokat, ahol nagyjából egyezik a filmes ízlés a tiéddel. Pl. Human a filmbuzi.hu-n valamiért odavan Ryan Reynolds-ért, tehát hajlamos lelkesedni a filmjeiért, én meg tudom, hogy az ilyen kritikáit fenntartásokkal kell kezelnem.
     A CAM verzióról: vannak filmek, amelyek egyszerűen nagyvászonra termettek, és lehet, hogy a kamerás változatot laptopon, vagy monitoron megnézve azt gondolod, hogy ez nem valami jó, moziban viszont lehengerlő élményt nyújt. Nekem ilyen volt Danny Boyle Sunshine-ja. Moziban teljesen letaglózott, de amikor DVD-n újranéztem (94 centis képátlójú LCD tévén, tehát még cska nem is rossz minőségben, vagy nagyon kicsiben), egyáltalán nem fogott meg.

     Mindegy, értem, amit írsz, és gondolom, az esetek többségében megbízhatóan működik is nálad.

     • Ez igaz, de akkor én úgy vagyok vele, hogy nem más véleménye alapján döntöm el, hogy mit nézek meg. Amire kíváncsi vagyok, azt megnézem akkor is, ha csak negatív kritikát olvasok róla mindenhol.

      A filmekkel meg úgy vagyok, hogy ha tetszik, akkor akár rossz minőségben is le tud kötni. De ha nem, akkor mozivásznon sem fog. Ez nálam mindig így működik kb. 🙂

  • Ja, és a film alatt kajálás szerintem is csak rossz beidegződés (sajnos nálam is). Ha belegondol az ember, egyszerűen természetellenes dolog, olyasmi, mint a dohányzás (eszel, pedig nem is vagy éhes – füstöt lélegzel be önszántadból).

 13. Egy apró megjegyzés: én azért kíváncsi lennék arra, hogy mennyivel csökkennek a jegyeladások, mert felkerül egy CAM verzió?
  Szvsz az indokolatlan hosszú csúsztatások akkor már sokkal többet ártanak…

 14. Én ilyenkor csak azt sajnálom hogy később kerül adják ki dvd-n is nálunk így később lesz jó minőségű letölthető verzió is. Aki meg camos verziót néz meg az egy igénytelen f*sz. A Vas ember 3-at én is megnéztem kivételesen moziba, de a legtöbb film nem ér ennyit mint például a Szörny rt. sem.

  • Mivel az amerikai DvD/BD premierkor jön a jó letölthető verzió, nálunk sem fog csúszni.

   Egyébként az az érzésem, hogy a Monster University simán köröket fog verni az Vasember 3-ra.

 15. Röviden a véleményem: A kamerás filmet nézők a purgatóriumba kerülnek, a készítőik pedig nyílegyenesen Lucifer mellé.

 16. Úristen ne legyünk már ennyire szűk látókörűek. Állítom, hogy azok akik csak szar minőségben nézik meg, azok kevés százalékot tesznek ki. Többségben azok vannak akik nem bírnak a moziig várni, de megnézik, és még többen azok akik a moziból kifelé jövet már töltötték is le, hogy újra láthassák, mert azért az elég költséges lenne, ha minden este megakarnánk moziban nézni. …és mi volt amikor még az ncore-ra is lehetett még camos cuccokat tenni? Ugyanmár…nagyon nevetséges ez az egész!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *