0

Stb…

0tc

Tom Cruise az MTV-nek elmondta, hogy még formálódik a Top Gun 2 forgatókönyve. Ha tetszetős lesz természetesen bevállalja a folytatást.

Ausztráliában Sydneyben és Melbourne-ben nézhetnék meg a Batman rajongók IMAX-ben a franchise harmadik részét. De összeomlottak azok a honlapok, ahol elő lehetett volna rendelni a jegyeket, túl sok érdeklődő lépett fel ezekre az oldalakra.

Arash Amel, a Legenda vagyok folytatásának írója dolgozza át a Methuselah forgatókönyvét, amely egy olyan fickóról szól, aki ezer éves. Ezt az időt arra használta fel, hogy igazi túlélővé fejlessze magát. James Watkins dirigálja a filmet.

JJ. Abrams lesz a producere a God Particle mikroköltségvetésű sci-finek. Egy fizikai kísérlet során a Föld eltűnik és az amerikai űrállomáson tartózkodó csapat tanácstalanul tekintget körbe-körbe, majd radarjukon egy európai űrhajó tűnik fel.

A The Jim Henson Company bejelentette, hogy a Frog and Toad négy részes gyerekeknek szóló regénysorozatából elkészítik az animációs változatát. A történet főszereplői egy béka és egy varangy.

Charlize Theron leszerződött a Murder Mystery thrillerre, amelyet John Madden fog levezényelni. Egy házaspár áll a középpontban, akik épp nászútjukon élveznék egymást, de tanúi lesznek egy gyilkosságnak.

A Disney megvette a Stuff of Legend képregény megfilmesítési jogait. Egy fiatal srácot elrabol a mumus és egy másik valóságba cipelő őt. De a srác játékai elhatározzák, hogy megmentik őt.

Ian McShane lesz Nick Frost tánctanára a Cuban Furyben. Frost a Cuban Fury vígjátékban egy népszerű salsa táncost formálhat meg, akinek Chris O’Dowd tönkreteszi a karrierjét. Frost ezt követően maga alá zuhan, de végül úgy dönt, hogy nem adja fel és visszatér.

Ray Winstone lesz Darren Aronofsky Noé filmjének a főgonosza.

Bill Paxton is fel fog bukkanni a 2 Gunsban, egy CIA ügynököt formálhat meg.

Christopher Nolan és Emma Thomas lesznek a producerei Wally Pfister rendezői debütálásának, a cím és a történet nem ismert.

A Duplass fivérek rendezik a a Jövőre veled ugyanitt vígjáték remake-jét.

Remake készül François Truffaut 1977-es filmjéből, A férfi, aki szerette a nőket vígjátékból. Common lesz a főszereplő.

0tr

Még egy kis vírusmarketing Az emlékmáshoz

rekall4.jpg

rekall5.jpg

 

Rock of Ages jelenet

 

A csodálatos pókember tv spot

Charlize Theron már a Mad Max 4 forgatását várja, amiben kopaszon fog játszani.

Americano előzetes, főszerepben Salma Hayek

Django elszabadul nemzetközi előzetes

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *