12

Hugh Laurie a Robotzsaruban

laurie.jpegHugh Laurie, a Dr. House sorozat sztárja is benne lesz a Robotzsaruban. A színész most már teljesen ráér, nem kell a határidőnaplójába pislantania, ha felkeresik egy szerepajánlattal. Véget ért a Dr. House széria, többé nem bújhat a Vicodint két markékra habzsoló, mindig borostás cinikus és mogorva diagnoszta bőrébe. Épp kapóra jött számára, hogy megkeresték a Robotzsaru reboot egyik szerepével, ő alakíthatná az Omnicorp számító, hidegszívű, szarkasztikus vezérigazgatóját.

Paul Verhoeven filmjében Ronny Cox játszhatta a karaktert, cége épp egy zsíros szerződést kötne meg a detroiti rendőri erőkkel de az első Robotzsaru kísérlet csúfos kudarcot vall.

Alex Murphyt Joel Kinnaman formálhatja meg, Abbie Cornish a neje lesz, Gary Oldman rakja össze a Robotzsarut, Samuel L. Jackson pedig egy médiamogult alakíthat. A forgatás szeptemberben indul, Jose Padilha tarthatja kezében a gyeplőt.

12 komment

 1. A szupermen fimek mindig is röhejesek voltak. Cúcskorukban is mintha egy Broadway musical éneklés nélkül.

  A két Robocop film zseniális, maguk idejében a korszellem miatt is, de most is ájranézhető.

  Ha ezt a fíilinet vissza tudják hozni, akkor semmi szükség “rebootra”.

  Egyébbként Laurie jó a szerepre. AZ előző tag kitűnően hozta a 80es évek yuppie menedszerét. 2010re azért már ennél összetettebb karaktereket szoktunk meg…

 2. Felvsicsázott cgi-kívül mit tudnak mg hozzátenni az első két – tényleg a maga korában kiváló részhez? Sztem semmit..,

 3. Felcsicsázott cgi-kívül mit tudnak még hozzátenni az első két – tényleg a maga korában kiváló részhez? Sztem semmit…

 4. Szurkolok a flmnek, mert nagy kedvenc, de most megmondom, hogy nem fogja elérni az elődök szintjét, akármilyen szinészek is vannak benne.

 5. pakolják a színészeket rendesen bele , ezek tudnak olvasni is 😀 hátha jó könyvet raktak le eléjük. 😀 majd ide is kérjék a lindelof gyereket hogy ezt is “rendbe tegye” 😀

 6. Laurie inkább Bobdekkernek lenne jó, szerintem plussz dimenziót vinne a szerepbe… De jó hogy ennyire összejött a szereplő gárda.
  Oldman
  Laurie

  Csak nem lesz egy transformersz klón, és a helyszín továbbra is Detroit marad, nem pedig átnyomják New Yorkba vagy Los Angelesbe…

 7. Hát az biztos, hogy Oldman és Jackson is szerepelt már rossz filmben, de azért nem ez a jellemző. :)ja és Robotzsaru a legkisebb név a stáblistán..:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *