1

Az Oblivion forgatásáról

Tom Cruise a Mission Impossible 4 után letudta a Csak egy lövés (One Shot) regény filmváltozatát, amely Jack Reacher néven fog futni. Jelenleg a költséges Oblivion sci-fi munkálatain vesz részt, amelyet Joseph Kosinski, a Tron folytatásának a rendezője dirigál.

Kosinski a Disney-nél próbálta tető alá hozni az alkotást, de ott úgy döntöttek, hogy a film nem fér bele a cég családbarát politikájába és készségesen megengedték, hogy az Universal vegye szárnyai alá a tervezetet. A történet a jövőben játszódik, a Föld lakhatatlanná vált, az emberek a felhők felett élnek és a hátramaradt romok között egy veszélyes idegen faj kószál. Olykor-olykor azért visszatér még néhány ember járőrözni  a Földre. Ide érkezik Jack (Cruise), a veterán katona, kutakodása során rálel egy lezuhant űrhajóra és egy nőre, találkozásuk után sok kérdésre választ kap és több érdekes dologra fény derül.

 

 

 

Egy komment

  1. Várós,Tom Cruise most nagyon belehúzott,az elkövetkező 3-4 évben sok filmben fogjuk látni.Üsse még a vasat,amíg csak lehet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *