10

A NASA szerint a 2012 a legabszurdabb film

A The Australian oldal azt írta, hogy a NASA tartott egy megbeszélést Kaliforniában, a Jet Propulsion Laboratoryban, ahol megvitatták, hogy úgymond melyik hollywoodi produkció a legnevetségesebb és legbutább. Szóba került az Armageddon, amiben egy Texas méretű aszteroida tartott a Föld felé és A 6. napon, ahol Arnold Schwarzeneggert klónozzák, de azért a Láncreakció és a Tűzhányó is a terítékre került. A NASA emberei szerint Roland Emmerich katasztrófafilmje, a 2012 a legabszurdabb és egyúttal ez a produkció váltotta ki az emberekben a legnagyobb félelmet a világvége eljövetelével kapcsolatban. A NASA persze igyekezett megnyugtatni az embereket, hogy 2012-ben nem lesz vége a világnak, sőt még külön honlapot is létrehoztak, csak hogy megcáfolják ezt a mitológiát.

Ridley Scott Szárnyas fejvadásza szerintük jó sci-fi volt, ahol meggyőzően ábrázolták a jövő Los Angelesét és a legrealisztikusabbnak a Gattacát tartották.

10 komment

  1. Azt a Gattacát már meg kéne néznem…

    Mondjuk a 2012 tényleg nem piskóta, a 9000 méteres tengerszint-emelkedésen olyan jót röhögtem 🙂

  2. Persze elég kevés esély van rá h 2012ben
    game over de attól még nekem nagyon tetszett a film ahogy szétesett los angeles az nagyon látványos volt John Cusackot meg alapból bírom .

  3. Pont tegnap láttam DVD-n. Szórakoztató, kb annyira realisztikus és hihető, mint a Fületlenség napja meg a Gaodzilla. Amit Carpenterről írtam itt fordídottan igaz, emerich képes fejlődni a korral, és mindig igynazt a színvonalat hozza amit a kr éppen elvár. Pár év múlva meg lehet ásítani a filmjein…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *