10

Se Joker, Se Két-Arc nem lesz benne a Batman 3-ban

A héten röppent fel a hír, hogy Joker is jelen lesz a Batman következő részében, ám Christopher Nolan nem sokra rá meg is cáfolta ezeket a pletykákat. A másik nagy kérdés, hogy Két-Arc vajon fel fog-e tűnni a harmadik felvonásban? Nos, kiderült, hogy nem. Az MTV-nek sikerült beszélnie Aaron Eckharttal, a karakter megformálójával és a színészt elárulta, hogy találkozott Nolannal egy strandon, ahol ő is feltette ezt a kérdést. Ám a rendező kerek perec kijelentette, hogy nem írtak neki jelenetet. Eckhart ugyan szomorú emiatt, de ahogy ő fogalmazott “Az élet megy tovább”.


10 komment

 1. Nem is kell bele, a Két-Arc szál jól le lett zárva és nem kell erőltetni a dolgot annak ellenére, h Eckhart nagyszerűen formálta meg a karaktert és kicsit többet is szerepelhetett volna a filmben.

 2. @koimbra: Hát érdekes, én úgy hallottam, hogy ezt mondja: sétálunk a parton, és megkérdeztem, benne leszek a következő Batman filmben; Igen! – Tényleg? – Nem. – Ez így elég morbid, de kb így történt.

  Ez minden, csak nem konkrét nem.

 3. @gabbor: Nekem a hangsúly alapján ez jött le: -Chris, sokan kérdezgetnek, hogy benne leszek-e a következő Batman filmben.
  – Igen?!
  – Bizony, igaz ez?
  – Nem.

 4. A lényeg akkor is az, hogy nem lesz benne. Szerintem nem is kell. Bakker, meghalt a karakter, a flash backnek meg nem sok értelme van. Bruce Wayne egyedül a szülei elvesztését pörgette vissza, szerintem.
  No, de csinálják már! 😀 Még két év, ugye?

 5. @gabbor: Talán így is lehetne értelmezni, de szerintem egyértelmű, hogy nem erről van szó. Nolan nem azt mondja, hogy Igen!, hanem azt, hogy Igen?
  ‘”Chris, sok ember kérdezget, hogy benne leszek-e a következő Batmanban?
  – Igen?
  – És benne leszek?
  – Nem
  Ráadásul hozzáteszi, hogy szomorú is emiatt, de az élet megy tovább.

 6. Én egyszer valami olyasmit olvastam hogy
  az a kérdőjeles figura asszem valami riddlernek hívják nem tudom nem értek a batman filmekhez csak az előző rész zsenialitása miatt olvastam a cikket , tehát én úgy tudom h nem lesznek régi figurák hanem a kérdőjeles csávo és jhonny deppel hozták össze de ez egyáltalán nem biztos info . Az meg hogy joker nem lesz a folytatásban már akkor 99% volt mikor elhunyt hiszen ki tudná úgy eljátszani még mint ő egyszerüen zseniális volt fenomenális alakítás az egyik legjobb amit valaha láttam nagy kár a fickoéer 🙁 két-arc pedig meghalt a végén ,ennyi két-arcnak kifulyt .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *