3

Moretz, Bell, Madison és Haley a Dance of Mirlitons fekete komédiában

Chloe Moretz, Jackie Earle Haley, Kristen Bell és Bailee Madison szerződött le a Dance of Mirlitons fekete komédiába. A forgatókönyvet Evan Goldberg írta és a rendezői teendőket is el fogja látni. Goldberg vetette papírra a Superbad – avagy miért ciki a szex?  (Superbad), az Ananász Expressz (Pineapple Express) és a Zöld Darázs (Green Hornet) szkriptjét, soha nem fordult még elő, hogy a rendezői székből osztogathatta az utasításokat.

A történet egy ambiciózus, de kissé túlsúlyos balerináról szól, aki mindent megtesz azért, hogy elismerésre tegyen szert és az osztályában is bizonyítani akar, ám ez elég nehezen megy, mivel folyamatosan szembetalálja magát egy másik fiatal balerinával. A főszerepet Madisonra bízták, a folyamatosan aggodalmaskodó édesanyját Bell játssza, a nemezisét pedig Moretz kelti életre.

Greenberg és a producerek hónapokat töltöttek azzal, hogy megtalálják a lehető legmegfelelőbb lányt a projektbe, úgy gondolták, hogy akárki is kapja meg a főszerepet annak olyan áttörő sikere lesz, mint például Jamie Bellnek a Billy Elliot vagy Abigail Breslinnek a Little Miss Sunshine.

3 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *