8

Film készül a Bakugan anime sorozatból

Harald Zwart, A karate kölyök (The Karate Kid) remake és az ÖcsiKém (Agent Cody Banks) rendezője készítheti a Bakugan Battle Drawerst a  japán-kanadai koprodukcióban forgatott anime sorozat alapján.  A széria Japánban megbukott, ám Amerikában és Kanadában eléggé népszerűvé vált, stratégiai játék is készült a műsorban látott figurákkal. A történet egy másik világban, Vestroiában játszódik, ahol hat jó barát fémkártyákra talál, amelyek az égből hullottak alá. Ezek segítségével szállnak harcba azok ellen, akik a Naga irányítása alá kerültek.

Scott Stuber, a Scott Pilgrim a világ ellen (Scott Pilgrim vs. the World) és Jon Mone, a Farkasember (The Wolfman) producere egyengeti a film útját. A forgatás időpontja még nincs kitűzve, lehetséges, hogy Zwart előtte A karakte kölyök folytatását készíti el.

8 komment

 1. ez az egyike volt azoknak a rajzfilmeknek, amik miatt kitöröltem a CN-t a tévécsatornáink közül

 2. Ezt a szart akkor sem nézném, ha kifizetnék a jegyet. Kit érdekel 6 hülye gyerek, akik kártyáznak? Akkor megnézem inkább a Maverick-et még 100-szor, pedig nem tudok pókerezni sem. 😛

 3. Borzalmas. Néha belenéztem, de akkora baromság volt, hogy eszembe juttatta, én vajon mit csíptem a pokemonon???

 4. @Mese92: Kezdek rájönni, hogy az még normális volt azokhoz képest, amiket mostanában adnak. Asszem talán 2x 5 percet láttam belőle.

  A legjobb persze a Dragon Ball! Kár, hogy a film ott is befürdött… Így elb*szni valamit, apppám…. :-S

 5. Ebből lehet olyan filmet készíteni:

  1. aminek van normális sztorija,
  2. amire 14 év felettiek is kíváncsiak lennének rá
  3. amire egyáltalán bárki kíváncsi lenne rá??:D:D

 6. @A nép fia: Nekem mondod, a Dragon Ball volt a kedvencem, megőrültem érte 😀 A film meg? Hát, végig se bírtam nézni, pedig nem szokásom semmit se félbe hagynom.

 7. @Mese92: Ha elvonatkoztatsz a rajzfilmtől (tudom, nehéz), akkor talán kettes alával átmegy. De még sima verekedős filmnek is gagyi! Ilyen tekintetben a Mortal Kombat legalább jó volt!
  A Dragon Ball-ban is a Budo Kai nagytornára kellett volna helyezni a hangsúlyt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *