6

Stb…

0mlk

– Az Oscar-díjas Ronald Harwood írja a Martin Luther King Jr. életrajzi film forgatókönyvét, Steven Spielberg lesz a producer.

– Elkezdődött a Red képregényfilm forgatása.

– Nem tűnik fel Superman a Zöld Lámpás mozifilmben és a többi hős sem fogja képviseltetni magát.

– Phil Coulson S.H.I.E.L.D. ügynök ismét benne lesz a Vasember 2-ben, illetve a Thorban is. A figurát Clark Gregg alakítja.

– Múltkor a pletykák szerint Tobey Maguire lett volna Bilbo a Hobbit filmben, ezt gyorsan megcáfolták. Most ismét azt pletykálták, hogy a színész benne lesz a Hobbitban, Guillermo del Toro szerint ez nem igaz.

– Gerard Butler lesz a Machine Gun Preacher főszereplője, amely Sam Childers drogdíler életén fog alapulni. Childers abbahagyta a “szakmát”, majd hívő lett, árvaházat hozott létre Szudánban, ezzel sikerült megakadályoznia, hogy néhány gyereket elraboljanak és besorozzanak a hadseregbe. Marc Forster rendezi a filmet.

– A Karib-tenger kalózai 4-et nyáron kezdik forgatni Hawaiin.

– Emir Kusturica idén látott volna hozzá a Seven Friends of Pancho Villa and the Women witch Six Fingers filmjének, ám a főszereplő, Johnny Depp kissé elfoglalt mostanában, így csak jövő februárban kezdhetnek hozzá a munkálatokhoz. A film egyébként átesett egy címcserén, most már Wild Roses, Tender Roses-nak hívják.

– Egy kép a Due Date-ből:

– The  Denzel Washington Venn Diagram:

6 komment

  1. ez a Venn-diagram nagyon LOL.
    Machine Gun Preacher – állat cím 🙂 csak Butlert már unom.

  2. Due Date -t nagyon várom már! a kedvencem Robert 🙂 a kép nem sokat árul el:( de majd lassan már trailer!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *