9

MacGruber előzetes

Csak egyetlen amerikai hős érdemelte ki, hogy tagja legyen a Zöldsapkásoknak, a Navy Sealnek és Rangereknek. Csak egy ember kapott eddig 16 bíborszívet, 3 kongresszusi érdemrendet és 7 elnöki medált bátorságáért. Will Forte elhozta a nagyvászonra a Saturday Night Live showban megismert zsoldost, MacGruber.

A főhős, azaz MacGruber visszavonultan éldegél, menyasszonya halála óta már nem üldözi a bűnt, ám mikor hazája csak rá számíthat újra aktivizálja magát, hogy megtalálja a nukleáris robbanófejeket és leszámoljon Dieter Von Cunth-tal.

Will Forte játssza a főszerepet, ő alakította a szkeccsekben is a figurát, Cunth-ot Val Kilmer testesíti meg, Kristen Wiig és Ryan Phillipe pedig MacGrubernek segít. Powers Boothe is feltűnik a produkcióban.

>

9 komment

  1. Mi a túró ez??? Val Kilmer elvállal minden ökörséget,pedig tök nagy volt régebben,mármint sznészként,mert most meg testre egyre nagyobb már ahogy látom,és ez a korai Steven Segal séró LOL! Ryan meg egyre csak süllyed a válása óta….

  2. Szerencsekatona?! Ez csak nem a soldier of fortune tükörfordítása akar lenni?

    Miért nem lehet simán zsoldost írni? Vagy az nem túl választékos?

    Magyarul elég nevetségesen hangzik; olyan, mint a szerencsesüti.

  3. Madcows: De észrevettem hogy ez vígjáték!
    Lolperec: Nem nézem SNL-nt ,bocs,nem nézhetek mindent!hogy “értsem”

  4. Először azt hittem, a Hallo Hallo sorozat – végül másságával meghasonlott – Gruber-ének skót reinkarnációjáról van szó…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *