6

She’s Out of My League poszter

Jay Baruchelnek igen jól alakul a karrierje, a Trópusi vihar és az Éjszaka a múzeumban 2 sikere után idén két nagy durranásnak szánt produkcióhoz is a nevét adja, a Hogyan neveld a sárkányod animációs filmben a hangját hallhatjuk, illetve Nicolas Cage okítja majd varázsolni a The Sorcerer’s Aprrentice-ben. A She’s Out of My League egy könnyed vígjátéknak tűnik, ebből is lazán lehet nagy siker. Ebben a filmben Baruchel egy biztonsági őrt játszik, akibe beleszeret egy sikeres és igen-igen vonzó csaj, amit alig akar elhinni. Előzetes erre, poszter alább.

 

6 komment

 1. ez most nem ide tartozik de a szegedi cinema city-ben tegnap néztem Sherlock-ot.
  a készítők akarták levágni a kép oldalait v csak itt ilyen? mer itt ez van és nem tudom eldönteni. már a District 9-ban is ez volt de azt hittem h ez tudatosan a dokumentumfilm hangulat része. de nem hiszem h a Sherlock az tudatosan ilyen csonkított. v igen? nem értem.

 2. @matthew01: A filmet takarásos (angolul Wide) optikával kell vetíteni, ami 1:1,85 arány. Ilyen a 16:9-es tévé is.
  Ha megfigyelsz egy 16:9-es tévét vannak filmek melyek alján és tetjén fekete csík van. Ugyanazért amiért te a moziban a film szélén látsz fekete részt. A Mozikban a vászon aránya 1:2,35 (Cinemascope).

 3. @Money: aha. értem. de ez a angolul wide?
  ez micsoda? ezt a warner bros. akarja így?
  v Guy Ritchie? csak annyi h nem értem h ez mit akar kifejezni. meg zavart is h nem teljes a kép. ha mozi akkor legyen nagy. csak a District 9-ban nem zavart mert azt hittem ez része a történetnek. de itt már zavaró volt nekem.
  Guy Ritchie+Downey Jr.+Hans Zimmer+London.
  ezek után semmi értelmét nem látom kicsinyíteni a képet.

 4. @matthew01: Vannak rendezők és operatőrök akik egyszerűen hozzászoktak vagy nem szeretnek váltani más optikára mint ahogy azt megszokták, de valószínű van beleszólása a stúdiónak is.
  Ennyire nem vagyok képben, hogy ki választja meg milyen optikát használnak felvételkor.
  De tudok példát: M. Night Shyamalan mindig Wide optikás filmet készít.
  Wikin, angol leírás: en.wikipedia.org/wiki/Aspect_ratio_%28image%29

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *