8

A Zombieland írói dolgoznak a G.I. Joe második részén

Egy napja esett szó arról, hogy a Paramount elégedett volna a G.I. Joe mozifilm bevételével, ezért rábólintottak a folytatásra. Már le is szerződtettek egy forgatókönyvírót, aki hozzá is látott a munkához. Ma kiderült, hogy nem egy, hanem mindjárt ketten foglalatoskodnak a szkripten, Rhett Reese és Paul Wernick, a Zombieland írói tehetik majd le a stúdió fejesei elé munkájuk gyümölcsét.

Rheese és Wernick ki sem látnak a munkából, ők körmölik le a Venom, a Deadpool forgatókönyvét, ezen kívül pedig gőzerővel dolgoznak a Zombieland folytatásán is.

8 komment

  1. nekem bejött az első. jó kis agyatlan akciófilm volt és számomra rohadtul visszaadta a játékkatonáim és a velük elképzelt csaták hangulatát:)

  2. akkor talán vmi minőségibb lesz mert az első annyira sablonos sztori volt hogy tankönyvet készíthetnének belőle filmsulikba. a dögös vörös csajon kívül aki a bumb és dumbererben meg a P2 ben volt azon kívül semmi jó nem volt benne 😀

  3. @a8zoli: Attól, hogy sablonos volt a sztori még lehet jó a film. A tavalyi filmek közül az “Avatar”-nak is elég sablonos sztorija volt, de még talán a “Taken”-nek is, mégis jó volt mindkét film. Nekem a “G.I Joe” sem a sztorija miatt tetszett.

  4. Zombieland állat volt, talán az írói összehoznak egy jó G. I. Joe-et. Én csak a cikis dumáktól, meg a fizikai képtelenségektől mentem falnak, amúgy rendben volt a film. Ha írják a Zombieland 2 szkriptjét, akkor az azt jelenti, hogy lesz folytatás… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *