10

Kicsit késik a Titánok harca

Az Avatar világraszóló sikere után a stúdiók csak 3D-ben tudnak gondolkodni. A Warner úgy döntött, hogy a Harry Potter következő része is ilyen módon érkezik a mozikba, sőt a már elkészült Titánok harca is 3D-ben kerül a filmszínházakba.  Ez azt jelenti, hogy Louis Leterrier alkotása csöppet késni fog, no nem sokat, csak egy hetet, április 2-án mutatják be, ebben az időpontban már 4 film is várakozik, így a Titánoknak meg kell küzdeni a Repo Men sci-fivel, a The Last Song drámával, a Diary of a Wimpy Kid vígjátékkal és Tyler Perry következő művével.  Egyébként a 3D-be való átkonverálás 5 millió dolláros pluszt jelent a stúdiónak.

10 komment

 1. Ez már nevetséges! Jó tudom Én hogy gigászi film,de most már tényleg minden 3D-ben fog menni? Már lassan egy szimpla dráma vagy egy független vígjáték is 3D-ben lesz…..Nekem nem jön be! Ostorozhattok!

 2. Nincs baj a 3d-vel szerintem, de azért komoly különbség van az eleve 3d-sen leforgatott, meg az utólag átberhelt között. Az Iceage3 pl ritka szar lett…

  A stúdiók vezetőit jól fejbe kellene verni egy lapáttal, hogy észhez térjenek. Itt ez az eddig pofásnak ígérkező, kardozós-szandálos-belezős film, ami már kész, ugye?
  De ha elcseszik a 3d-sítést, akkor még normális bevétele sem lesz…
  Ne azért legyen 3D-s egy film, mert “nekünk-is-az-kell”. Francnak kell pl. romantikus film 3d-ben, vagy vígjáték.
  A 3D-s Edward-Alkonyattól pedig előre kiráz a hideg :):)

 3. Királyság, bíztam benne hogy 3D-ben is jönni fog!! Az a pár nap csúszás megér ennyit! Meg az a plusz 5 milla simán megtérül! A többi filmnek meg esélye sincs!

 4. @Vészmadár: Ja, nem írom le, pl engem érdekel az is, de ahogy elnézem az előzetest nem az a film ami széles kört megmozgatna! Viszont a titánok harca igen, ráadásul 3d-ben is!

 5. Én se vagyok oda a 3D-ért (elsősorban azért, mert nincs a közelben 3D-s mozi sem) Én tökéletesen meg vagyok elégedve a simával is. Most emiatt fog csúszni egy hetet? Nem éri meg, nem kéne így erőltetni ezt a technikát. Főleg olyan filmeken nem, amik eleve nem arra készültek. Szóval nekem tökmindegy, úgyis a sima változatát fogom megnézni, no problemo. De emiatt egy hét csúszás….

 6. Én szeretem a 3D-t, három kivétellel:

  – Ha Real 3D, mert az egy gányolás az IMAXhoz képest.

  – Ha utólag átkonvertált kaki a cucc.

  – Ha már mindenki arra megy még a romantikus filmeknél is. A smárolásnál ne másszon bele Edward a képembe mert kirohanok a moziból. De be sem mennék, az Alkonyattól rám jön a lábrázás.

  Ennek ellenére várom a Clash of the Titans-t, jónak tűnik és még a 3D is szóba jöhet. 🙂

 7. nem izgat a 3D, nekem nem élmény, maradi vagyok 🙂 örülök hogy csak egy hetet késik, csak jöjjön már

 8. Azért nyomják a 3D-t, mert azt otthon nem tudod pótolni egy DVD-rippel. Sokkal jobb ötlet, mint az idétlen szélmalomharc a torrentoldalakkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *