7

Forog a Red képregényfilm

Néhány napja láttak hozzá Warren Ellis képregényének, a Red megfilmesítéséhez. Bruce Willis egy bérgyilkost alakít, akinek rengeteg vér tapad a kezéhez, ám jelenleg visszavonultan, nyugodtan él. Azonban egy fejes a “cégnél” úgy dönt, hogy egy ilyen veszélyes, sok titkot tudó embert nem szabad életben hagyni és ráküldenek egy különítményt, amelynek tagjai gyorsan fűbe is harapnak. Az ex-bérgyilkos pedig újra aktivizálja magát és megkeresi azt, aki ki akarta nyírni. A képeken Willis és Mary-Louise Parker látható, Helen Mirren, Morgan Freeman, John Malkovich, Karl Urban, Brian Cox, és Richard Dreyfuss is a nevét adja a produkcióhoz. Robert Schwentke rendezése október 22-én kerül a mozikba (Amerikában).

Olvastam a honosított képregényt anno a neten, de már fogalmam sincs melyik oldalon, szóval ha valaki vetne rá egy pillantást, akkor meg tudja lelni a világhálón.

7 komment

 1. c4a.tlof.hu/

  Itt található, sok-sok zseniális képregénnyel együtt. Természetesen regisztrálni kell, de aki szereti a vére,s komoly, felnőttes comic-okat, annak megéri.

  Megtorló, Authority, 100 bullets, Transmetropolitan, Planetary és hasonló finomságok vannak folyamatban.

 2. Tudjátok, mi a jó ezekben a filmekben? Az a sok újdoinság: egy visszavonult bérgyilkos, akit a volt főnökei meg akarnak öletni, de ő csúnyán elintéz mindenkit. Kizárólag friss, és új ötletek, erről szól a filmipar manapság. Új ötletek minden mennyiségben

 3. @füligjimmy77: Benne van Bruce Willis. Ez már eladja a filmet. Amúgyis lehet benne valami, ha Morgan Freeman is beugrott a buliba (látta már egyáltalán valaki őt rossz filmben?)

 4. @füligjimmy77:
  Mégis hol láttál te olyan írást, hogy akár a képregény, akár a film új ötletekből építkezik? Ez egy agyonhasznált sztori, már hosszú évek óta az. A képregényt sem ezért, hanem a nyers brutalitásáért, a cinizmusáért és az aktuál politika leplezetlen kritikájáért szerették.

  nekem is kivan a tököm a sok remake-el, reboot-tal, meg hasonlókkal, de most a cinizmuson jogtalan. Akkor lenne jogos, ah valami újszerűnek harangoznák be a filmet, vagy az eredeti művet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *