5

Itt az új szíved. Alig egy millió dolcsi

A jövőben az emberek bármilyen szervet be tudnak szerezni hitelre, ám ha nem rendezi a tartozását időben, akkor eljönnek a behajtók és könyörtelenül kivágják, levágják azt a “terméket”, amit az illető vett. Jude Law is egy ilyan behajtót alakít, aki egy eset során megsérül, új szívet kap, ám nincs pénze fizetni a részleteket, ezért érte is eljönnek.

Liev Schreiber játssza Law főnökét, Forest Whitaker pedig ugyanazt a foglalkozást űzi, mint hősünk. Április 2-án mutatják be a produkciót (Amerikában),  a rendezés területén újoncnak számító Miguel Sapochnik dirigálta a Repo Men-t, az első előzetes erre megtekinthető, alább pedig néhány posztert vehettek szemügyre.

5 komment

  1. Lehet, hogy jo lesz, de a sztori amelett hogy baromsag (jonnek es kivagnak valamit, tehat mindennkepp meghal az illeto) meg unalmas klise is: a verprofi srac hirtelen a masik oldalon talaja magat.

  2. @cs666:
    miért lenne baromság? Ez egy olyan jövő, ahol ennyit ér az emberélet. 🙁
    Nem fizeted rendesen az 1000 dolláros műszívet, ami nélkül már rég elpatkoltál volna? Akkor majd a smasszereink kivágják belőled, és berakjuk olyasvalakibe, aki vidáman csengeti a törlesztőrészletet hó elején (jóval többet kipengetve, mintha nem részletre vette volna meg a ketyerét).

  3. Szerintem is jó ötlet, de sokszor láthattunk már nem egyszer olyat, hogy a megvalósítást rontják el. Viszont én bízok Jude Law-val, a Sherlock Holmes-szal és a The Imaginarium Of Doctor Parnassus-szal számomra jóvátette a már hosszú ideje tartó lazsálását.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *