3

Bruce Campbell Frankenstein ellen

Bruce Campbell ismét eljátszhatja saját magát, ugyanis érkezik a My Name is Bruce folytatása, amely megint a Dark Horse Studios égisze alatt fog készülni. Eredetileg arra gondoltak, hogy a My Name is Still Bruce címet adják a sequelnek, ám végül átkeresztelték Bruce vs. Frankensteinre, a forgatás pedig ősszel kezdődik.

Mike Richardson, a film producere elárulta, hogy Campbell ugyanúgy eljátszani saját magát, mint az első részben, azaz gyakorlatilag ismét kigúnyolja önmagát. Egy európai országba utazik a színész, ahol egy kastélyba kerül, itt pedig valószínűleg Frankensteinnel akad össze.

Az előző felvonásban egy Gold Lick városkának a temetőjében kiszabadul egy kínai háborús isten, a helyi lakosok pedig úgy vélik, hogy csak Bruce Campbell lehet a megoldás a bajra, ugyanis a színész a filmjeiben már mindenféle szörnnyel leszámolt.

3 komment

  1. Jesszusom, ennek a filmnek már az első része is fájdalmasan rossz volt. Minek ezt még fokozni?

  2. Az első rész nem volt rossz, de sajnos nem használta ki a lehetőségeit. Bruce Campbell ennél többet érdemelne…és Evil Dead folytatást akarunk Bruce-al…és haza Bubba Ho-Tep dvd kiadást…és több szerepet neki a Pókemberben…amit a rendezőváltás miatt már nem fog megkapni 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *