12

Állítólag Webb és Vaughn esélyes a Pókember rendezői székére

Nagy találgatások mennek mindenhol, hogy vajon ki fogja rendezni a Pókember reboot-ot. Felmerült jó néhány név, állítólag a stúdió listáján szerepel David Fincher, Wes Anderson és James Cameron neve is.

A Deadline Hollywood ma azt írta, hogy Marc Webb máris találkozott a Sony fejeseivel és beszéltek a Pókemberrel kapcsolatban. Webb az (500 Days of Summer) filmjében kiválóan mutatta be a fiatalok életét, a stúdió ezért gondolja őt alkalmasnak a feladatra. A Pókemberben ugyanis tini karakterek lesznek és a fejesek szerint olyan ember kell a feladatra, aki képes a jellemfejlődésüket bemutatni.

A HitFix pedig azt jelentette, hogy Matthew Vaughn (Torta) minden erejével azon van, hogy megszerezze magának a Pókember rendezői székét. Vaughn korábban a Thort rendezhette volna, ám ő másképp képzelte el a történetet, mint a Marvel, ugyanis a rendező Thort nem a jelenben, hanem a régmúltban képzelte el, ahol különféle mitológiai lényekkel harcol. Ha nem kapott össze túlzottal a Marvellel, akkor esélyes is lehet a posztra.

Hamarosan kiderül, kit szerződtet a stúdió, ugyanis ha 2012-re el akarnak készülni, akkor hamarosan hozzá kell látni a megbeszélésekhez, előkészületekhez. Ha esetleg Webb kapná mégis a lehetőséges, akkor még az is előfordulhat, hogy Joseph Gordon-Levitt lesz Peter Parker.

12 komment

 1. Webb jöhet! Tényleg jól tud történetet mesélni fiatalokról:) de az akció se hiányozzon a reebot-ból!
  Cameron tutira nem vállalná el ezt a melót! Inkább csináljon Aquaman-t ,az zsír lenne,Vincent Chase-el:D
  Joseph-Gordon Levitt egész jó Póekember lenne,gyúrjon rá kicsit!

 2. jah, szóval vagy Zac Efron, vagy valami hasonló lesz, vagy megint egy harminc éves játszik tinit…
  tiszta ciki.

  kicsit fura ez az egész, még nincs semmi kitalálva, de már kitűzték a bemutatót. általában, ha egy film körül ennyi para van, akkor az a végeredményen is látszik.

 3. Az Epire 10 színésze aki esélyes a Pókember szerepre:
  Zac Efron (nevetséges)
  Jim Sturgess (gyerek a “21”-ből,na neee)
  Reeve Carney (nem is érdekel ki ez?! a képek amiket találtam róla magukért beszélnek)
  Anton Yelchin (hümmm…nem is tudom)
  Daniel Radcliffe (ha-ha-ha LoL LOL….)
  Robert Pattinson ha-ha-ha LoL-LOL a köbön….)
  Jake Gyllenhaal (Őt szeretném)
  Aaron Johnson (kick-ass -ben elég lesz)
  Joseph Gordon-Levitt ( Ő még talán)
  Josh Hutcherson (határozottan NEM!!!)

 4. Nem esélyesek, csak az Empire gyorsan összedobott egy listát, hogy kik lehetnének. Egyébként egy no-name valaki is megtenné.

 5. A David Fincher, Wes Anderson és James Cameron triászból Finchert tudnám elképzelni. Wes Andersonhoz ezt az egész Pókembresdit nem tudom elképzelni, Cameront meg nem szeretném.

  Szerintem rendezze Antal Nimród, még büszkék is lehetnénk rá 🙂

 6. @Dejdő:

  Anno miután láttam az Amerikai szépséget azt mondtam, hogy Wes Bentley tökéletes Parker lenne. Alkatilag és tehetségügyileg is tökéletes választás – lett volna az előző szériához, mostanra ő is túlkoros gimisnek.

  Nincs tippem, az Empire listája egy szörnyűség.

  Aki a legjobban hiányozni fog az eredeti stábból az J.K. Simmons. Ha valaki, akkor ő igazán jól hozta a rá szabott figurát. Jameson filmes verziója kifogástalan volt. Nem bánnám, ha őt nem castingolnák újra. Bár, ha tényleg visszaviszik a sztorit a gimibe, akkor a kefefejű karakterét is elfelejthetjük.

 7. Teljesen, csak a ruhája volt gáz. Egészen Ledgerig, Jack Nicholson Jokere óta Dafoe alakítása volt a legfélelmetesebb főgonosz a képregényfilmekben.

  Szerintem Oki Dokival sem volt gond. Bár a dilemmái kicsit elcsépeltek voltak, én bírtam a csápjaival együtt. 🙂 Plusz ő mondta a 3 film legértelmesebb mondatát, amikor a tudás hatalmáról beszélt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *