38

Jön a Jurassic Park 4

2008-ban Michael Crichton halála után a Jurassic Park franchise producerei úgy érezték, hogy nem kellene elkészíteni még egy részt. Ám tavaly novemberben Joe Johnston azt mondta, hogy egy igen-igen jó forgatókönyv készült a negyedik felvonáshoz és nagyon szeretné, ha elkészülne a film. A negyedik egy teljesen más irányvonalat követne, azt is hozzátette, hogy az eddig megismert szereplők közül senki nem fog visszatérni.

Mostanában Johnston a Farkasemberrel promóciójával van elfoglalva, fel is tették neki a millió dolláros kérdést: Mi van már a Jurassic Parkkal? Johnson pedig erre szinte ugyanazt mondta, mint amit tavaly. “Nos, annyi biztos, hogy megcsináljuk és teljesen eltérő lesz az eddigiektől, különbözni fog az az első háromtól. Egy új trilógia első részét fogom megrendezni. Jelenleg csak ennyit mondhatok.” – árulta el Johnston

Annyi biztos, hogy nem térnek vissza arra a szigetre, ahol minden kezdődött. A történetről nem lehet még tudni konkrétan semmit, bár egy korábbi pletyka szerint a kormány fegyveres dinoszauruszokat képez ki  a filmben, persze rosszul sül el a dolog.

38 komment

 1. Nekem már a 3.rész sem jött be! Ha nincs Spielberg a rendezői székben akkor ez a Jurassic Park tök halott:(

 2. @ForgerON: Pedig ennél coolabb dolog a világon nincs. Dinoszauroszok… fegyverekkel! Irónia nélkül mondom, még a 90-ekben volt egy videókazettákon megjelenő animációs sorozat, amiben űrhajótöröttek valahogy az őskori Földön találják magukat, a civilizációjukat elpusztító rosszfiúk is követik őket, aztán dinóháton, lézerfegyverekkel darálták egymást. Imádtam! Nem tudja valaki mi volt a sorozat címe, már nem emlékszem.

 3. @Bobzen:

  A címére én sem emlékszem, de valami rémlik! De mégsem ebből kellene filmet csinálni! Maradjanak meg inkább a kalandfilm műfajnál mintsem akció! Viszont csinálhatnának egy külön dínós filmet, horror szinten! Ahol mutatják is ahogy a Raptor kibelezi az embert! Nem értem studiok még hogy nem kaptak az ötleten! A Dino Crizis 1-2 PS játék ideális alap lenne a sztorioz!
  De visszatérve a JP-hoz, remélem egy épkézláb filmet hoznak össze. A harmadik rész is csak a dínók miatt nézős, amugy nagyon gyenge! Ne 80 percben gondolkozzanak, hanem egy rendes 2 órás filmet hozzanak össze!!!!

 4. fegyveres dinoszauruszok XD. Remélem nem annyiból fog állni, hogy a film első felében a t-rex kergeti őket utána meg a raptorok.

 5. Biztos megnézem, ha ténylerg kijön, noha egy kicsit zsékatos szaga van így, az ismerető alapján. Habár a ‘fegyveres’ olyan is lehet, mint annó az oroszok delfinjei, akiket hajók felrobbantására képeztek ki.

 6. Micsinász?
  Fegyveres dinoszauruszok? Ammilyen?
  Hát már csak ezért is kíváncsi vagyok. Remélem 3D-ben lesz.

 7. Hello 🙂 Még nem nagyon jártam a blogon, de ez a hír ide csábított 🙂

  Elég nagy Jurassic Park rajongónak tartom magam, szóval én is nagyon várom a 4. részt, és hogy új trilógia lesz? Külön öröm 🙂 A fegyveres dinók pedig ha jól emlékszem, akkor pár éve egy április elsejei napon tűnt fel. Igen erősen kétlem, hogy ilyen irányba mozdulnának el, sokkal inkább el tudnék képzelni egy pár évtizedes ugrást, és egy fejlettebb felszereléssel bíró kalandozást a szigetek valamelyikén, ami persze balul sül el. A fegyveres dinótestület ötlete is borzasztó…

 8. Jah, a velcoriaptorok most kapnak fegyvereket is, és megtanítják őket dzsungelharcolni.. meg lesz náluk éjjellátó szemüvet, az ellenséges frontvonal mögé lőhető kamerarendszer, mesterlövészpuska, MP5, és lesz rajtuk golyóálló mellény, meg sisak..

 9. Ez a Raptor + Uzi koncepció, ha minden igaz, soha nem volt komolyan gondolva. – vagy egy éles váltással rögtön B (inkább Zs) filmként indulna.

  A sorozatból a harmadik már valóban nagyon langyos, de újranézve már a másodikra is igencsak ezt mondanám. Spielberg már nagyon sok ideje nem garancia nálam a minőségre, lásd pl Deep Inpact.

 10. @Krajcs: Ja nem mert nem uzi lesz hanem lézer a dínókon. Ennek örömére megyek és játszok egyet a cadillacs and dinosaursal..

 11. A brontoszauruszok és rontoszauruszok eszik a szereplőköt. Azok meg karjukvesztve ücsörögnek.

 12. Megvilágosodtam.

  Klónoznunk kell Arnold Schwarzenegger-t a 40-es évei körüli állapotában, az ő szereplésével leforgatnánk a Dino-riders egész estés mozifilmjét, a soundtrack-et az Austrian Death Machine szolgáltatja majd. A világ legfaszább filmje lenne, az hótziher.

 13. Fegyveres dinoszauruszok? Ezek szerint mördzsölték a Jurassic Parkot az Austin Powerssel (lásd dr. Genyó lézeres cápáit).

 14. mar kurva reg megcafoltak ezt a sztorit.

  egyebkent johnston rendezzen mast, a harmadik film is kaki volt. a szigetrol menekulos koncepcio meg teljesen jo, rendezzenek ilyet tovabbra is vagy ha nem, akkor ne jurassic park neven fusson, mert a dinokon kivul semmi koze nem lenne a szeriahoz.

 15. Új trilógia alcímei:
  1. Fegyveres dinoszauruszok a zombik ellen
  2. Fegyveres dinoszauruszok Alienek és Predatorok ellen
  3. Fegyveres dinoszauruszok Pókember ellen

 16. kár, hogy a rgi szereplőket leírták (mondjuk biztos nem lehet róluk több bőrt lehúzni), de nekem tetszett a Sam Neil alakította lelkes tudós figura meg az örök pesszimista matematikus, akit durván jól hozott Jeff Goldblum. ha tudnak hasonlóan ütős karekterekkel machinálni a folytatásban, akkor még egy dínós-fegyveres örökség is jól sülhet el, mert az első rész se a dínók miatt jött be, hanem a szereplők vitték a hátukon a sztorit. mondjuk ebben Spielberg jó volt mindig is, hogy rendesen kidolgozott karaktereket tegyen a filmjeibe.

 17. hát van ugye ez a dolog, hogy valaki(k) a transformers forgatókönyvét is igen-igen jónak tartották, oszt’ kiderült végül hogy egy kalap szart nem ér.

  szerintem ugyanilyen lesz ez is, látványos de gyerekesen elcsépelt. (mármint ennyit enged sejtetni az alapkoncepció: a kormány felhasználja a dínógént /micsoda baromság/, aztán elszabadul a pokol, de a végkifejletet akkor is tudja mindenki, mert az emberiség nem halhat ki, pláne az amerikai emberiség, ami túlél minden istencsapását.)

 18. Én valami olyat képzelnék el, hogy megnyílik végre tényleg a park… És jönnek a látogatók… És vesznek popcornt, dínósteak-et… És ennyi. 🙂

 19. JPből is érik szerintem egy darkos remake mint a batmanből.. azt eltudnám azért viselni. 🙂

 20. De amúgy én elolvastam ezt a bejegyzést. És elgondolkoztam hogy mihülyén fognak kinézni a dinók a sivatagban ahogy tálibokra meg egyéb gonosz emberiség ellenségeire vadásznak…

 21. Sosem értettem, hogy olyan fickók, mint Dean Semler, Roger Christian, Joe Johnston, akik a saját területükön Oscar-díjig vitték, miért kezdenek el filmeket rendezni, még pedig bűn rossz filmeket?!? Vagy pl. Jan Lebont.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *