4

Ivan Reitman rendezi a Szellemirtók 3-at

Az MTV News mikrofonvégre kapta Ivan Reitmant a Nation Broad of Review-n, ahol a rendező arra a kérdésre, hogy ő fogja-e dirigálni a Szellemirtók 3-at, határozott igennel felelt, a forgatókönyvvel kapcsolatban viszont csak annyit mondott, hogy az elkészült, de egyéb részleteket nem közölt. Sigourney Weaver korábban titokzatosan azt suttogta, hogy Bill Murray egy szellem lesz a folytatásba. Erre Reitman nem reagált, csak mosolygott, de azt hozzátette, hogy Weaverrel nem sikerült még beszélnie, mivel a színésznő eléggé elfoglalt az Avatar miatt, de annyit kijelentett, hogy van néhány igazán klassz dolog a szkriptben.

4 komment

  1. Szellemírtók 3 – Királyság!!! *8 éves tinigeek izgalmával ugrál a gép előtt*

    Bár azt hittem a tavalyi videójáték számított a 3. epizódnak.

    Ja és nagyon remélem, hogy sikerült észhez térnie az ürgének olyan filmek után, mint: Junior (Schwartzi terhesen és még csak nem is vicces), Hat nap hét éjszaka (az a halálos unalommal keveredő megfeszült agónia, óh), Szuper exnőm (ennél idétlenebb feldolgozását a szuperhős(nő) témának ha megfeszülök sem tudtam volna kitalálni)

  2. Szerintem A szuper ex-nőm egy nagy rakás !+”*!+”halom volt, az Evolúció tetszett, a Hat nap, hét éjszaka pedig nem. Régen csak jó filmeket csinált, most már nem, szerintem le kéne passzolnia a lehetőséget, átengedni másnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *