6

A SAG és a PGA győztesei

Hétvégén adta át díjait a SAG, a Televíziós és Filmszínészek Céhe. Jeff Bridges a Crazy Heartban nyújtott alakításáért vehette át az elismerést, Sandra Bullock pedig a The Blind Side-beli teljesítményéért mehetett fel a színpadra. A Becstelen brigantyké lett a legjobb szereplőgárda díja. Christoph Waltz lett a legjobb férfi mellékszereplő, Mo’nique (Precious) pedig a legjobb női mellékszereplő. Az Avatar és A bombaszakértő is hoppon maradt, üres kézzel távozhatott az show-ról.

A PGA, azaz az Amerikai Producerek Céhe is megtartotta saját díjátadóját. A bombaszakértő producerei, Kathryn Bigelow, Mark Boal, Nicolas Chartier és Greg Shapiro emelhették magasba az elismerést.  Jonas Rivera neve hangzott el a legjobb animációs film producerének a megnevezésekor, Rivera a Fel!-t istápolta. Fisher Stevens és Paula Dupré Pesmen a legjobb dokumentumfilm kategóriában vehettek át díját, a duó a The Cove munkálataiban vett részt.

6 komment

  1. Végre egy rendes díjazó brigád aki felismerte hogy az Avatar nem egy jó film csak 3D meg új technika bla bla…a díjazottak szinte ugyanazok mint a GG-nél,Oscaron is így legyen csak legjobb film rendező BRigantyk és QT

  2. A BB-ben minden színész a maximumot nyújtotta. Még szép, hogy a legjobb szereplőgárda. 🙂 Azért lassan kezd érdekelni ez a Crazy Heart, ha Jeff Bridges így tarol. (bár az Oscar az nem tuti, elvégre múltévben is mekkora WTF volt, amikor nem Rourke lett a győztes a legjobb főszereplő kategóriában) Szerdán meg jön végre a BAFTA, már alig várom 🙂

  3. így láthatalanban mit mondtok, a Befta milyen dajátadó?
    még a jó fajta, vagy a silány tömegtermékeket kiszolgáló?

  4. @jimbo1000: A legtöbbször igazságosabbak, mint a Golden Globe, vagy az Oscar. Bár azért múlt évben őket is magával ragadta a Gettó Milliomos-láz.

  5. @Shyllard: na ha arra a gettós cuccra gondolok, akkor kiborulok.
    volt ott benjamin button, meg pankrátor, amik jobban megérdemelték volna, sőt a TDK is megérdemelt volna legalább egy jelőlést is, mert ahhoz képest (hogy batman filmnek nem igazán nevezhető) egy nagyon jó film volt, amiben azé volt bőven történetvezetés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *