23

A La Horde francia zombifilm posztere és képek a filmből

Február 10-én mutatják be Franciaországban a La Horde zombifilmet. A történet Párizsban játszódik, négy korrupt zsaru egy csapatnyi gyilkost üldöz, akik kinyírták társukat. A bandát sikerült beszorítani egy épületbe, ahol heves tűzharcba bocsátkoznak, ám hirtelen  vérszomjas alakok támadnak rájuk, a túlélők a tetőre menekülnek, ahol azt veszik észre, hogy az utcákon káosz uralkodik, zombiszerű lények mászkálnak mindenhol és az egész város lángokban áll.


23 komment

 1. Micsoda reneszánszukat élik ezek a filmek! Majd meggondolom, hogy belenézzek-e, mert lehet, utána megint villanynál aludnék 😀

 2. Az alapjan ahogy ez le van irva beleillik ebbe a sorozatba:

  Night of the living dead
  Dawn of the dead
  Day of the dead

  A sztori ua….

 3. Zombik meg korrupt rendőrök, ráadásul négyen, mert az nem elcsépelt. Bár mivel francia, esetleg kisülhet belőle valami jó is.

 4. ahogy olvastam a leirast, eloszor francia feldolgozasu left4dead-nek tunt, meg a poszter is 🙂 torteneteben elter, de azert kivancsi leszek.

 5. Tudjátok mi lessz a következő zombifilm?
  Először a “Space of the Dead” utána meg jön a “Mountain of the Dead”, amiben eltűnik egy hegymászó csoport a Sziklás – hegységben,10 év múlva egy csapat fiatal pedig arra veszi az irányt balszerencséjükre.:-))))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *