12

Van Damme arról beszél, hogy miért utasította el Stallone felkérését

Néhány hónappal ezelőtt Jean-Claude Van Damme kapott egy telefonhívást Sylvester Stallone-től, aki felajánlotta a belga spárgakirálynak, hogy szerepeljen a The Expendables all-star akciófilmben. Van Damme nemet mondott a felkérésre, mivel Sly nem volt képes a karakteréről semmit elmondani. Az alábbi felvétel a The Eagle Path sajtókonferenciáján készült, amelyen Van Damme viccesen próbálja előadni a telefonbeszélgetését Stallone-vel. Ezek szerint a jó öreg Rambo csak annyit mondott, hogy lesz majd sok bumm-bumm és ez tényleg nem volt elég neki. Aki mostanában megnézi Van Damme új filmjeit, láthatja, hogy azok nem sok mélységet hordoznak magukban, a karakter is lő, üt, rúg, szalad, szóval legyűri az ellenfeleket. Azért kíváncsi lennék ezek után, hogy akik megkeresik Van Damme-ot egy filmszereppel kapcsolatban, vajon mit mondhatnak, amivel meggyőzik?

12 komment

 1. Szánalmas.
  Ebből is csinálhatna egy filmet, egy őszintét, hogy mégis miért ilyen gyökér. JVCD 2 sztorija már meg is van.

 2. Az öreg Damme durván benézte, amikor fölényeskedni próbált Stallone felkérésére. Most majd sírhat a szája, amikor nélküle indul újra az akciózsáner.

  Idiocy.

 3. Szerintem a JCVD kellően önirónikus volt, és amolyan belgásan szánalmas hangulatú. Mindenképpen meglepő volt egy Van Damme féle figurától. Nekem nagyon tetszett.

 4. Hát…szerintem azt csak Van Damme tudja, hogy miért is utasította vissza Stallone-t. Hogy jól tette-e vagy sem, ezen lehet vitázni, de sok értelme nincs, mert a lényegen nem változtat.
  Lehet, hogy ha “The Expendables” sikeres lesz, Van Damme megbánja a döntését, de az is lehet, hogy nem. Bár végül is utólag tulajdonképpen már ez is tökmindegy.

  A “JCVD” tényleg nagyon jól sikerült film volt. Asszem már beszélgettük korábban, hogy talán nagyobbat ütött volna, ha az Van Damme utolsó filmje.

 5. Nem írom le a döntése miatt, majd kiderül hibázott-e. Az új tökéletes katonát még nem látam, de megnézem majd.

  Hol van már a Cyborg vagy a Véres Játék ……. történelem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *