9

3D-s Szörnyecskék

Tavaly júliusban jelentette be Joe Dante, hogy tervezgetnek egy új Szörnyecskék filmet, ami nem folytatás lenne, hanem az eredeti feldolgozása. Igen, még egy klasszikust húztak elő a raktárból, ennyire telik Hollywoodban, a film pedig 3D-ben fog elkészülni.

Még néhány akadályt le kell küzdeniük, de Dante, az eredeti alkotás rendezője mindenáron meg szeretné csinálni a filmet. A 3D ötlete akkor merült fel, mikor Dante legutóbbi műve, a The Hole (ami szintén 3D-s) igen jó kritikákat kapott.

A történet szerint egy fiú kap egy plüssmacit, Gizmót, viszont három szabályt be kell tartania. Ne etesse meg éjfél után, ne érje éles fény és ne érje nedvesség. Természetesen ezeket megszegi, aminek hatására Gizmo szaporodni kezd és gonosz kis szörnyecskék lepik el a várost.

9 komment

  1. Én is imádtam, remélem Gizmó alakján nem változtatnak és akkor egy igazán jó kis filmet láthatunk majd.

  2. Imádom ezt a filmet! Az új változat a nyomába sem érhet! Még a dalt is amit dudoltak Gizmónak és tök élvezte hegyezte a fülecskéjét tuti kihagynák! Mindegy marhaság lenne! MIt fognak még remekleni? a “Kincsvadászokat”? meg akkor már “Poltergeist” és még sorolhatnám….nem igaz!

  3. Remélem, megint telerakják sok-sok idétlen zöld szörnnyel! Nekem ebből a szempontból a Gremlins2 jobban tetszett, mint az 1!

  4. Na nee Koi! Ez tök gáz,nem is tudtam,elég régi a poszt azóta meg semmi hír elég fura! de mindegy! És még Kampókezet is? Pfff

  5. Nem és nem! Nem tudom megérteni, hogy klassz filmekből minek újabb feldolgozás! A Szörnyecskék technikalilag időtálló, mai szemmel is szórakoztató darab.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *