0

Nem lesz Jurassic Park 4

Frank Marshall és Kathleen Kennedy producerek mégsem készítik el a Jurassic Park negyedik részét. Kennedy így fogalmazott: nem… nem is tudom. Mikor Michael Chricton elhunyt, azt éreztem, hogy ennyi volt. Talán ez egy jel, amellyel nem szabad szórakoznunk.

A negyedik felvonással is elég sokat tököltek már, Steven Spielberg 2002-ben mondta, hogy szívesen benne lenne még egy részben producerként és Joe Johnston pedig ledirigálta volna (ő rendezte a harmadikat), bemutató pedig 2005 nyara lett volna. A forgatókönyvet William Monahan írta, az ő verziója szerint a történet már nem a dzsungelben játszódott volna, majd John Sayles írta át a szkriptet, itt pedig már az első filmben megismert helyszínen történtek volna az események. Eljött 2005, Jurassic Park sehol, 2006 elején Marshall bejelentette, hogy a 2007-ben kezdődik a forgatás, 2008-ban pedig már a mozikban láthatjuk a produkciót. Közben Sam Neill (aki addig benne lett volna) közölte, hogy ő már nem lesz benne a folytatásban, Laura Dern viszont igen, sőt Richard Attenborough is esélyes volt, hogy visszatérjen és Jeff Goldblum is érdeklődött a film iránt.

A Jurassic Park IV arról szólt volna, hogy a kormány kiképzi a dinoszauruszokat, így a lények tudtak volna fegyverrel bánni.

Az első Jurassic Park 1993-ban 914,6 millió dollárt hozott világszerte, a második pedig már csak 618,6 milliót kasszírozott, a harmadik rész pedig 368,7 millióval zárt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *