0

Csak röviden…

A házinyuszi (The House Bunny): Shelley (Anna Faris) 27 éves lett, ezért el kell hagynia a Playboy villát. Talál hamarosan új otthont magának, a Zéta koli háziasszonya lesz. Az ott élő néhány lánykának secperc alatt új arculatot varázsol.

Minden srác ült már lányok társaságában, tehát tudhatjátok milyen érzés ez. A csajok csacsognak mindenféléről, ebbe férfiember bele nem tud szólni, annyit tehet, hogy csóválja a fejét és élvezi a hallottakat. A film is hasonló érzést keltett bennem, de az itt zajló dolgokat kevésbé tudtam élvezni.. Csajoknak jó szórakozás lehet, a srácok pedig talán csak a villában szaladgáló csajok látványát élvezhetjük. Néhány poén akadt azért, oh és Hugh Heffnert is láthatjuk.. Részemről 30 %.
Előzetes

THE HOUSE BUNNY

A meztelen dobos (The Rocker): Fish (Rainn Wilson) a Vesuvius dobosa, szépen, egyenesen haladnak a világhír felé, de a csapat a siker kapujában kompromisszumot kötött és kitették a szűrét. Évek teltek el azóta, Fish nem tudja feldolgozni az esetet. Egy gimis bandába ugrik be dobosként, majd Fish a tagokat arra bíztatja, hogy lépjenek még fel együtt.

Rainn Wilsonnak nem esik nehezére a meztelenkedés, totál természetes módon tűnik fel a filmben egy szál alsógatyában (az MTV díjátadón még az se volt rajta, csak egy virágcsokrot tartott ott, Megan Foxnak akarta adni). Fellépése kicsit Jim Carreyre hajaz, de Wilsonnak nem jött össze a siker. A film csöppet sablonos, ami nem túlzottan baj, az viszont igen, hogy néhol fárasztó, a poénok nem mindig ütnek, pedig van belőlük elég sok.

Leginkább Christina Applegate-et sajnálom, akinek nem jön össze a siker, csináljon bármit is. 55 %-ot adok a filmre.
Előzetes

2008therocker

Télbratyó (Fred Claus): Vince Vaughn karácsonyi vígjátékra egy évet kellett várni, nálunk a tékában landolt egyből.

Frednek nem megy jól a sora ezért öccséhez, a Télapóhoz fordul segítségért, aki el is viszi magához és Fred neki dolgozhat.

Akad jó pár poén, humoros jelenet, amelyek élvezhetővé teszik a filmet. A terápia egy az egyben hatalmas, Stephen Baldwin, Frank Stallone és Roger Clinton-on szakadni lehet, de Kevin Spacey Supermanes jelenete se semmi. A vége, mikor a zene alatt nézik az ajándékok kibontását egy az egyben a benne van a szirup kategóriában, de lenyeltem teljesen. 70 %-ot ér nekem ez a film.

Fred Claus

Gyilkos hajsza (Direct Action): Frank Gannon (Dolph Lundgren) a Független Akcióalakulat tagja. A csapat a bandaháborúk, a kábítószer és a prostitúció ellen hivatott fellépni. Gannon azonban tud a tagok törvénytelen módszereiről és el is mondaná a bíróság előtt, ahova el is kéne jutnia.

Videótékás B akciófilm, semmi extra, közepesnél valamivel rosszabb. Lundgren a nagyon képzett zsaru átverekszi magát a nagyon képzett kollégáin, ebben segítségére van az új társa Ross (Polly Shannon). Lundgren kemény, Shannon pedig jól néz ki, kár, hogy őt alig látjuk verekedni. 40 %

2004directaction

Sukiyaki Western Django: Az első percekben megállítottam a filmet, ránéztem az imdb-re, hogy ez western paródia-e. Nos nem az, én pedig vigyorogtam. Az elején festett háttér előtt Tarantino lerendez pár cowboy-t, emellé pedig még elég hülyén is beszél. Egyébként az egész filmben angolul zajlik a társalgás, a japánok pedig eléggé törik ezt a nyelvezetet. A feléig bírtam, nem nagyon történt benne semmi, részemről élvezhetetlen volt.

01sukiyaki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *