0

interCom hírlevél

Rosszfiúk: egy titkos Bay

Rossz fiúkra továbbra is szükség van! A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life, már a mozikban) a múlt héten került a világ mozijaiba, és várakozáson felül teljesített: Amerikában a hosszú hétvégén majd 70 millió dollár bevételt gyűjtött, nálunk pedig egyetlen hét alatt több, mint százezer néző váltott rá jegyet. Az új rendezőpáros, Adil El Arbi és Billal Fallah úgy tűnik, simán átvette a stafétabotot a műfajalapító Michael Baytől: ami eddig dögös volt, a Bad Boys-filmekben, azt megtartották, de fel is frissítették a sorozatot. Persze, hiszen jó helyen tanultak. És az első két Bad Boys forgatását irányító Michael Bay a közelükben maradt: de annyira, hogy szerepel a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk-ban, sőt meg is rendezte a saját cameóját.
– Több lehetőséget is felajánlottunk neki, de ő az esküvői műsorvezető szeretett volna lenni – mesélte újságíróknak büszkén Adil. – És akkor eszünkbe jutott, hogy tiszteletünk jeléül egy igazi Michael Bay-snittet kap: a kamera kicsit alsó gépállásból 360 fokos kört ír le körülötte, ő meg az ellenkező irányba forog. Ez az ő szuper Bad Boys-snittje, mi is használjuk a filmben Will Smith-szel és Martin Lawrence-szel, de ő is megkapta, és tökéletesen le is vezényelte az egészet. Pontosan tudta, milyen ritmusban kell mozognia, hova kell állnia. Mester!
– Ezt filmiskolákban fogják tanítani! – tette hozz Billal. – Ahogy a rendező saját magára alkalmazza a kézjegyét: és tökéletesen szerepel is benne!

Vágyak lánya

Lucy Hale nagyon beleélte magát új filmje, A vágyak szigete (Fantasy Island, hazai bemutató: február 13.) című misztikus thriller hangulatába. Az első sikereit a Disney csatornán elérő, a Hazug csajok társasága-sorozatban híressé vált színésznő a filmben ugyanis elkerül egy olyan szigetre, ahol mindenkinek valóra válik egy kívánsága – és a társaság nemsokára kénytelen rájönni, hogy ebből több baj származik, mint öröm. A forgatás után Lucy civilben is elkezdte nagyon komolyan venni, mit kíván – az Instagramja is erről árulkodik: az idén már az újévi kívánságait is annak tudatában állította össze, hogy óvatosan kell bánni a kívánságokkal.
– Azért egy nagy új szerelmet mindenképpen kívánok magamnak – nyilatkozta nemrég a színésznő. – A szerelemre mindig nyitott akarok maradni. Egy kis megnyugvásra. De azért alapvetően azt szeretném megtanulni, hogy elfogadjam, amit megérdemlek. Szóval, a belenyugvás is a vágyam: kivéve talán a kávét – a rossz kávéba 2020-ban sem fogok belenyugodni. És hogy a következő öt évben mit akarok elérni? Hát… hogy sokkal több kutyám legyen. De igazából nem vágyom semmire, azon kívül, ami van. Ha az lesz velem, ami most van, akkor már jól vagyok. Ha nem cseszem el a 2020-at, az már elég is.

Vin Diesel új franchise-ba kezd

Gyűjtőnek lenni állítólag férfias vonás. Vin Diesel – ki kételkedne benne – igazi macsó, és a gyűjtőszenvedélye is különleges: ő franchise-okat gyűjt. Nincs talán olyan színész rajta kívül, akinek ilyen sok mozisorozatban van állandó szerepe, és ő igyekszik mindegyiket életben is tartani. A hírek szerint folytatódik az xXx és a Riddick, végtelennek tűnik a Halálos iramban és készül az új A Galaxis őrzői. És ha mindez nem volna elég, Vin Diesel elvállalt egy új főszerepet, amely sikerre született, és egy új franchise kezdetének szánják. A Bloodshot (Bloodshot, hazai bemutató: március 12.) a Valiant híres képregénye alapján készült, hőse egy halott katona, akinek a vérét egy kutatólaborban nanitokra cserélik: ezek mikroszkopikus méretű robotok, amelyek szuperképességekkel ruházzák fel, és szinte legyőzhetetlenné teszik őt.
És az 52 éves Vin Diesel azt nyilatkozta, hogy az első rész készítése közben már szívébe is zárta a hőst, és nagyon szívesen folytatja a történetét. Szerencsére Kevin VanHook, a képregény eredeti alkotója (aki egyébként elismert vágó és trükkszakember is) egyetért vele: azt mondja, hogy egy egész Bloodshot-univerzum születhetne az első film folytatásaiban. Úgy látszik, megszületett Vin Diesel újabb sorozata…

Az ifjú Dumbledore

Jude Law volt már földönkívüli szupergonosz és Sherlock Holmes legjobb barátja. De azt mondja, a fiatal Dumbledore megformálása pályája egyik legkülönlegesebb feladata.
– A gyerekeimnek Harry Pottert olvastam fel, és minden Potter-filmet megnéztem velük. Úgyhogy, amikor ezek után azt mondták, hogy J.K. Rowling személyesen szeretne felkészíteni Dumbledore fiatal korának az eljátszására, az elég hihetetlen érzés volt – nyilatkozta nemrég Jude Law, aki hamarosan a Legendás állatok-sorozat harmadik részében újra a legendás mágus bőrébe bújik. – Egy egész délutánon keresztül ültem egy asztalnál, ő pedig fel-alá járkált előttem, és csak mondta, mondta Dumbledore háttérsztoriját, én meg próbáltam minden lejegyzetelni. Benne él ez az egész világ, mindent tud róla: a Grindelwald bűntetteiben még nem is nagyon tudtam felhasználni, mindazt, amit megtanultam tőle, de tavasszal Rio de Janeiróban kezdődik a harmadik rész forgatása, és ebben Dumbledore nagyon fontos lesz. Meg akárhogy is: állati jó érzés első kézből hallani a figurák összes titkát…

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *