0

InterCom hírlevél

Újra rosszfiúk!

Elképesztő dübörgéssel gyűltek össze a sztárok a héten a legelegánsabb Los Angeles-i mozi a Chinese Theatre előtt a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life, már a mozikban) gálapremierjére. Will Smith és Martin Lawrence egy égszínkék Porschén döngetett végig a Hollywood Boulvard-on, és fékezett a mozi előtt, ahol King Bach, a net 19 milliós követővel rendelkező sztárja és Nicky Jam fogadta őket.
– 17 év volt, mire összejött az új rész, de ez így volt jó – mondta a premieren az örökifjú Will Smith. – A film pont arról szól, hogy jönnek az újak, mi meg nyomnánk a régit… és a kettő között konfliktus van. Szóval, megérte várni. Martin Lawrence-szel pedig pont olyan jól megértettük egymást, mintha két napja fejeztük volna be az előző filmet. Ja, és ami fontos: még sosem szólítottak meg az utcán azzal, hogy mikor csinálom már meg A boldogság nyomában 2.-t. De azt, hogy mikor lesz már folytatása a Bad Boys-nak, azt naponta. Hát most itt vagyunk!

Kathy Bates: Clintnek köszönöm!

– Én úgy nevezem Clintet: a színész-suttogó – mondta a Richard Jewell balladája (Richard Jewell, hazai bemutató: január 23.) egyik fontos szereplője, az 1991 óta Oscar-díjas Kathy Bates a film rendezőjéről, Clint Eastwoodról. A rajongás szinte természetes: a terrortámadásról és az azt követő, félresiklott nyomozásról szóló filmben nyújtott alakításáért a színésznő ismét az Oscar-jelöltek közé került.
– Elképesztően ért a színész nyelvén – mesélte a jelöléseket bejelentő interjúi egyikében. – Követjük a könyvet, de a rögtönzést is megengedi, mindent elfogad… és bízhatunk benne, hogy a végén azt vágja ki, ami rossz volt. De a legjobban azt szeretem, hogy milyen csend és nyugalom van a forgatásain. Még azt, hogy „tessék!” sem kiabálják. Nincs kiabálás – és ez már akkor így volt nála, amikor véres westerneket rendezett…
A színésznő azt is elárulta az újságíróknak, hogy a rendező nem várta el tőle, hogy utánozza az élő figurát, akivel egyébként megszervezett számára egy találkozót:
– Nem a részleteit játszom el, hanem a lényegét – nyilatkozta Kathy Bates. – De nagyon együtt érzek vele, átérzem, hogy mit élhetett át, amikor a fiát merénylőnek nevezték: talán azok is megérezték ezt, akik a jelölésemre szavaztak.

Angol kisasszony

Florence Pugh egy tündérmesében él – ő legalább is sokszor úgy érzi. Először kislánykorában hitte ezt, amikor az anyukájával A titkos kert-et olvasták, és ő azt hitte, róla szól a történet. A 24 éves színésznő most sem gondol nagyon mást.
– Őrület, ami velem történik – mondta a New York Times újságírójának. – Amikor Greta Gerwig felhívott, hogy szeretné, hogy esetleg játsszak a Kisasszonyokban (Little Women, hazai bemutató: január 30.), még egyáltalán nem játszottam amerikai gyártású filmben. Ő meg a kedvemért eltolta az egész forgatást, hogy megvárjon, míg befejezem az előző munkámat.
Gerwig talán azt érezte meg, hogy a fiatal színésznő nemcsak nagyon tehetséges, hanem egy nagyon zajos háztartásban nőtt fel: akár a filmbeli karakterének, neki is van három tehetséges testvére, és ő is úgy töltötte a gyerekkorát, hogy ha azt akarta, hogy meghallják, kiabálnia kellett. A Kisasszonyok-at 6 Oscar-díjra jelölték.

Dögös Batman készül

A készülő Batman-film a szuperhős-dömpingben is feltűnést kelt: pillanatnyilag a megfiatalodó denevérember tűnik a legizgalmasabb képregényes vállalkozásnak. Nem is csoda. Nem sokkal azután, hogy Peter Skarsgard azt nyilatkozta, hogy már az előkészületek is olyan hangulatúak, mint egy Pixies-koncert, az új Batman, Robert Pattinson is elmondta, amit elmondhat Matt Reeves készülő rendezéséről.
– A lehető legszélsőségesebb figurát akarom csinálni Batmanből – mondta a színész, aki szívtipró vámpírként kezdte a pályáját. – És szerintem, Matt is ezt akarja: sok őrült, izgalmas dolgot csinálhatnánk ezzel a karakterrel.
A színész persze azt is elismerte, hogy az őrületnek a korhatárelvárások szabhatnak határt: ha a stúdió beleegyezne, hogy eleve magasabb korhatárra lőjék be a filmet, az számtalan vagány, vad lehetőséget adna nekik… de ami rajta múlik, azt mindenképpen el fogja követni.

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *