6

Hírcsokor

Frederico88 posztja

Megvannak az új angyalok! Naomi Scott (Power Rangers, Aladdin), Ella Balinska (A Modern Tale) és Kristen Stewart (Twilight, Lizzie) fogják játszani az új angyalokat Elizabeth Banks (Pitch Perfect) legújabb Charlie angyalai-feldolgozásában. A Sony a bemutatót 2019. szeptember 27-re tette.

A legújabb Dzsungel könyve-feldolgozást, a Mauglit (Mowgli) mégsem mutatja be a Warner a mozikban, helyette a Netflixen lesz látható a film. Igaz, Andy Serkis filmje limitált példányszámban meg fog jelenni a mozikban, de a többség csak Netflixen fogja tudni megtekinteni a filmet. Hogy mik az okok? Talán a Warner mégsem annyira elégedett a film minőségével, ezért félnek bemutatni a filmet, bár konkrét információk erről nem jöttek. 2016-ban már bemutatták a mozikban a Dzsungel könyve feldolgozását Jon Favreau rendezésében, de a mostani film az elmondások alapján sokkal sötétebbre, komorabbra sikeredett. A film 2019-ben lesz megtekinthető a Netflixen.

A Spawn-reboot is alakulóban van: a forgatás 2019-ben elején kezdődik. Pontos bemutató még nincs kitűzve. A címszereplőt Jamie Foxx fogja alakítani, és Jeremy Renner is szerepelni fog benne. A költségvetés nem nagy, 10 millió dollár, de bízzunk Todd McFarlane kreatív rendezésében.

Bejelentették a Star Wars 9. részének szereplőit. Ami kiemelendő, hogy visszatér Mark Hamill mint Luke Skywalker, Carrie Fisher mint Leia Organa (állítólag Az ébredő Erőhöz leforgatott, de nem használt jelenetekkel) és Billy Dee Williams Lando Calrissian szerepében. További szereplők: Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Keri Russell, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant és Anthony Daniels.

Megírtuk mi is, hogy James Gunnt néhány régi twitter-bejegyzése miatt nemrég kirúgta a Disney. Rian Johnson pár nappal később jókora twitter-adagot töröl saját fiókjából. Indok? Johnson azt állítja, semmilyen utasítás nem volt felülről, egyszerűen csak el akarja kerülni, hogy megtalálják a trollok.

Christopher McQuarrie az épp mozikba kerülő Mission: Impossible: Utóhatás kapcsán nyilatkozta, hogy szívesen rendezne egy Superman- vagy Zöld Lámpás-filmet, egyetlen kikötése van: jó sztorit és jó forgatókönyvet akar.

Apropó, Superman: Henry Cavill megemlítette, hogy ha úgy adódik, szívesen eljátszaná James Bondot.

Új verzió készül a Reszkessetek, betörők!-ből (Home Alone). A Stoned Alone-ként emlegetett tervezet csak a régi filmek alapkoncepcióját veszi át, viszont kőkemény R-es alkotás lesz, Ryan Reynolds hathatós közreműködésével.

Az HBO programigazgatója, Casey Bloys megerősítette, hogy a Trónok harca utolsó évada 2019 első felében érkezik.

Az új Men in Black nem reboot, hanem spinoff lesz; ez abból derült ki, hogy Emma Thompson is csatlakozott a már forgató stábhoz. Íme egy forgatási kép:

Forgatják a Terminator 6-ot Komárom környékén:

Remélem legközelebb sikerül meghalnod 🙂 előzetes:

Mid90s: Jonah Hill első rendezése.

6 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *