4

Újabb előzetes az Űrviharnak

geostorm1Ebből mi lesz? Dean Devlin 2014-ben fejezte be a forgatást, de már akkor látszott, hogy abszolút nem lesz jó, így masszív pótforgatást rendeltek el. De még így is elég sokat szenvedtek, mire elhatározták, hogy a Gerard Butler főszereplésével készült sci-fi akciót bemutatják. Márpedig októberben tesznek egy próbát. De hiába leshette el Devlin Roland Emmerich mellett hogyan kell zúzni és pusztítani, az előzetes inkább egy B kategóriás, gyenge effektekkel megrakott filmet ígér. Ettől függetlenül lehet, hogy kellemesen fogunk szórakozni. 

4 komment

  1. Ez bűn rossznak néz ki, pedig akad benne egy-két jó színész. Dean Devlintől azért kicsit többet várna az ember. Persze a bemutató is a legrosszabb fajtájú, spoileres, vidám-rockzenés, ami egy ilyen jellegű filmhez nagyon nem illik.

  2. De a Geo miért lett Űr? értem én, hogy Butler az űrben van de mind1. Egyébként az alap ötlet az időjárás befolyásolós dologgal érdekes, maga az előzetes viszont szörnyű, ettől még lehet egy egyszer nézős, jó katasztrófa film.

  3. Jobbnak néz ki, mint a két utolsó Transformers film. Bàr nem tudom ez mennyire pozitívum. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *