3

A Setét torony következő előzetese

setettoronyTúl vagyunk a hollywoodi nyár felén és eddig csak a képregényfilmek tudták az amerikai és a nemzetközi területeken nagyobb sikert aratni. Augusztus elején érkezik a Setét torony (Dark Tower), amelynek ugyan hatalmas rajongói köre van, de a Stephen King adaptációk jó része nem teljesített jól a kasszáknál. Remélhetőleg az Idris Elba és Matthew McConaughey főszereplésével forgatott alkotás azért minőségi darab lesz, visz némi színt a vakációba és Nikolaj Arcel munkája minőségi darab lesz.  

3 komment

 1. A film maga érdekes lenne, de kifordul a belem, az ilyen értelmetlenül túltolt akciójelenetektől.
  A mai filmesek egyszerűen képtelenek felfogni, hogy hol a komolyan vehetőség határa. Ezen egész egyszerűen csak röhögni lehet, hiába nyomják itt a drámát az előzetesben, teljesen komolytalan. Olyan mint a Wanted, az is jól eltűnt a süllyesztőben.

  • De a Wanted előbb összehozott egy 340 milliós bevételt a mozikban.:) Aztán meg görcsöltek egy ideig a folytatással, amiből nem lett semmi.

   • A Transformersek meg hoznak egy milliárdot. A pénz ebből a szempontból lényegtelen. Senki nem emlegeti évekkel később, mint maradandó film.
    De a Wantednál legalább mentségül fel lehet hozni, hogy pont erre a hülyeségre játszották rá. De ez a tornyos cucc, elvileg komolyan akarná venni magát.
    Amúgy azt írták róla Dark Tower rajongók, hogy ha a nevek nem lennének azonosak, konkrétan a trailer alapján meg se lehetne állapítani, hogy ez a King féle könyvek alapján van, annyira semmi köze hozzájuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *