2

Poszter a Fűrész 8-nak

Bizonyára eléggé szkeptikusak a Fűrész (Saw) franchise rajongói, hiszen a stúdió megmutatott mindent, volt trancsírozás, vér és sikoltozás. És egy lezárás. De azért csak megpróbálkoznak még egy folytatással. Amiért bizakodhatunk a Jigsaw-ban, hogy a Spierig fivérek dolgoznak rajta, ők pedig már megmutatták, hogy tudnak pár millióból minőségi filmet kiadni kezük közül.

2 komment

  1. Onnan tudom szinte biztosra hogy kezdek öregedni, hogy ezt a filmet várom a legjobban idén (na jó Thor Ragnarök, Bladerunner 2).
    Több ezer filmet láttam életemben de mostanában a vastagon fikázott Flash sorozat szórakoztat a legjobban, az összes rohadt képegény meg tökömtudja francisheba, spin-off, reboot faszságokba totál belefáradtam, a mai napig nem láttam több tucat díjnyeretes filmet az utóbbi két évből, a Hateful 8 miatt is ég a pofám… Szóval én most egy (két rész után) elcseszett 7 részes torture porn folytatásra vágyom… feltöltődés gyanánt, és semmi szkepticizmus nincs bennem (pontosan Spierigék miatt) 🙂

    • Nálam a Fűrész iránti lelkesedés eléggé gyorsan kifulladt. Az első remek volt, a második elment, a harmadiktól meg…izé. Na, de a Spierig tesók eléggé elfogadható vizualitással bírnak (vagy hogy mondjam), remélem kihoznak ebből valami elfogadhatót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *