8

Logan előzetes – Wolverine utolsó kalandja

logankep222Az X-Men filmek sikere után a Fox spin offokban is gondolkodott. De időközben bátortalan lett a stúdió és csak a Wolverine-re mondott igent (majd a Deadpoolra is) és hamarosan a harmadik része is eljön. Hugh Jackman ezt követően szögre akasztja adamantiumkarmait, szóval nem játssza el többé a mutánst. Az újabb felvonást James Mangold rendezte, ezt már 2013-ban tudni lehetett.

Tavaly hintették el, hogy az Old Man Logan történetét vették alapul. A képregényes sztori a jövőben játszódott, a hősök elbuktak, a gonoszak pedig felosztották egymást között. A filmben a mutánsok többsége már a föld alatt van, egyre kevesebb van belőlük. Megerősítést nyert az a híresztelés is, miszerint már nem úgy működik a címszereplő öngyógyító képessége, mint régen.

Patrick Stewart is részese a filmnek, szó volt róla, hogy Professzor X-nek fontos szerepe lesz. Egyúttal pár napja Bryan Singer megerősítette, hogy Mister Sinister jelenlétére is számíthatunk. A Fox időközben belengette, hogy R kategóriás film várható.

2024-ben járunk, az X-Men csapat már a múlté, Logan képességei is lassacskán eltűnnek, Charles Xavier pedig Alzheimberben szenved. Logannek muszáj újra akcióba lendülnie, fel kell vennie a kesztyűt a galád Nathanial Essex vezette céggel és meg kell védenie Laura Kinney-t, aki nem más, mint az ő klónja.

 

Ráadásnak van itt egy másik előzetes, ami egy-két másodperccel többet mutat.

logan4

logan1

logan2

logan3

8 komment

 1. Na, most hogy megnéztem párszor az előzetest a köv. véleményen vagyok: Nem tetszik.
  Szerintem rajtam kívül elég sokan szerettek volna egy keményebb, hentelős Wolverine filmet. És erre mit csinálnak? Megint elveszik az öngyógyítóképességét, vagyis nagyjából elveszik. Elfecsérelik X-23-at, pedig neki tuti lett volna szép jövője valamelyik X-Men filmben. James Mandgoldnak meg a gyatra második Wolverine-t köszönhettük.
  Oké, legyen dráma, nem baj, de itt csak dráma lesz.

  • Borzalmas. Annyira elfecsérelt, mint ha RDJ-vel nem készült volna egyetlen normális Iron Man film sem. Nagyon félek, hogy ez amit láttunk, ez lesz az összes akció a filmben, egyedül Murph miatt fogom megnézni a Narcosból.

   • Én azt mondom kell a dráma, hogy méltón elbúcsúzzunk Jackmantől. Akciózott ő eleget, de biztos fog itt is. A kevesebb néha több 😉

    • Az X-Menben bőven benne van a dráma, de ezt az első két filmben, meg talán a rebootban jól ötvözték az akciót és a drámát. De a két Wolverine eléggé elcseszett volt. Nem érzem úgy, hogy tudtak volna igazán jó durrbelebumménvagyokWolverineszétcincálokmindenkit jelenteket produkálni.

 2. Trailer alapján felfogták annak a súlyát, hogy Jackman utolsó szereplése Wolverine ként. Egészen jónak tűnik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *