1

A God Particle tulajdonképpen a Cloverfield 3

abramsMiután kijött a Cloverfield egy ideig beszéltek a folytatásról, majd idővel el is feledkezhettünk, hogy voltak efféle törekvések. Majd hirtelen a The Cellar thrillert a sci-fi vérrokonaként kezdték emlegetni. J.J. Abrams szeret titkolózni, ő inkább annak a híve, hogy minél kevesebbet mutassanak az előzetesek. És talán sokakat sikerült meglepnie, amikor kiderült, hogy a The Cellar hivatalos címe a 10 Cloverfield Lane lett.

Abrams most éppen a Julius Onah rendezésében készült God Particle utómunkálatait felügyeli. Néhány órával ezelőtt lehullt a lepel: a film a franchise harmadik darabja lesz. A történet szerint egy űrállomáson amerikai asztronauták megdöbbentő felfedezésre jönnek rá, alapjaiban változtatja meg a világról alkotott nézetüket.

A bemutató 2017 február 24-én esedékes, tehát lassacskán már kijöhetne az előzetes is. Állítólag ma tartanak egy prezentációt újságíróknak New Yorkban, majd november 2-án Los Angelesben.

Hozzá kell tenni, hogy a The Wrap információi szerint Abrams további alacsony költségvetésű filmeket tervez, amelyek mind részesei lennének a Cloverfield univerzumnak. Minden évben szeretne kihozni egy újabb részt.

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *