4

Rian Johnson hozzálátott a Star Wars 8 vágásához

Múlt hónapban ért véget a Star Wars 8 forgatása, majd kiderült, hogy John Williams is hamarosan elkezdheti a munkát. Ma Rian Johnson rendező Instagramjára töltött fel egy fotót, amelyen a vágószobában ücsörög. “Day One” – tette hozzá. Szóval indulhat a film összerakása, van elég ideje, hiszen 2017. decemberében esedékes a bemutató.

Day one!

Rian Johnson (@riancjohnson) által közzétett fénykép,

4 komment

  • Nem teljesen így van. Miután leforgatták a jelenetet már le is adják az effekteseknek, esetleg időközben szólnak nekik, hogy nem kell teljesen befejezni. Az Igazság Ligája is forog még és milyen gyorsan összedobtak hozzá előzetest.

   • Az igazság valahol a kettő között van. Forgatása válogatja, szerintem. Abban igazad van, hogy maximum nem teljesen maradnak annál a hossznál, 1-1 snitt esetében. De a rough-cut azért annyit már nem szokott – ideális esetben – változni, már ami a végső változatot illeti.
    Amúgy meg úgy tudom, a legtöbb trailert különböző cégek csinálják. Ami tök baromság, mert most a Suicide Squad jól félre is vezette a népeket. A rendezőknek kellene rámondani, hogy “ja, ez trailer így jó lesz”.
    Szóval igen, amit leforgatnak, és tuti, hogy úgy marad, főleg gondolom az akció jelenetek, amik tele vannak rakva effektekkel, azt tolják is át a guruknak.
    Ennyire nem akartam belemenni. 🙂
    Napokban megnéztem Az Oroszlánkirály-t. Az micsoda felkészültséget igényel, amikor előre kell megírni minden dalt, szöveget, kitalálni, mit-mikorra vágunk. Nem közben balf@szkodni, ahogy manapság csinálják. És majd csak kialakul valami filmszerűség, no worries. Hááát, az olyan is. :/

 1. Én többet nem fogok izgulni egy SW miatt sem, de nagyon remélem, hogy ezt a sztorit ésszel írták, mert a 7. rész elég soványka.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *