4

Deathstroke lesz Batman ellenfele

deathstrokeAmikor kiderült, hogy Ben Affleck lesz Batman, mindenki szörnyülködött, majd csak megbékéltek az emberek a döntéssel. Aztán közzétették, hogy Affleck dirigálja a sötét lovagról szóló filmet, aminek viszont mindenki csak örült.  Affleck pár órával ezelőtt közzétett egy rövidke videót Deathstroke-ról, a DC univerzum egyik szupergonoszáról. El is indult a találgatás, hogy mikor és hol bukkan majd fel a karakter. Azonban a The Wrap véget is vetett a pletykáknak, állításuk szerint Batman fő ellenfele lesz.

Deathstroke polgári neve Slade Wilson, egy kísérlet során hatalmas erőre és állóképességre tett szert, reflexei kiválóak. Zsoldos és bérgyilkos, kifejezetten jól bánik a fegyverekkel.

4 komment

  1. Én így csalódtam, még ha jó is lesz a film. Halálcsapás jó volt az Arrowban, de nem lehet azt mondani, hogy igazi Batman ellenfél, miközben nem egy várakozik, hogy esélyt kapjon a bemutatkozásra nagyvásznon (és nem egy sorozatban) vagy korábban már félresiklottan használt, úgy mint Rébusz, és Kétarc.

    • Az Arrow-ban mindenki kőkemény:D Meg a Manu “gyereknek” meg sem kellett erőltetnie magát, hiszen a Spartacus sorozat óta szinte ugyanezt a kőkemény karaktert hozza.
      Affleckben meg bízzunk azért egy kicsit, tudja, hogy mi forog kockán és jó író, jó rendező. Érdekes választás, a figurát nem láttuk még az előző Batman filmekben, meggyűlik majd a vele a főhősnek:)
      Ugyanakkor megjegyezném halkan, hogy aki írta a Wrap hírt korábban a Latino Review főszerkesztője volt és tízből 8 vagy 9 bennfentes tippje is félrement:)

  2. Ez a főszerkesztő talán nem Umberto Gonzalez? Ha igen, akkor pffff, mindegy, nem mondok rá semmit. Nem véletlenül tiltotta ki a Marvel az eseményeiről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *