1

Biehn szerint az Alien 5 mindenképpen el fog készülni

weaverbiehnA Chappie idején tett közzé pár Alien vázlatot Neill Blomkamp, gyorsan kiderült, hogy a rendező csak úgy ráérő idején tervezgetett-rajzolgatott. Majd miután a világhálót bejárta elképzelése és még a stúdió is izgatott lett, kiderült, hogy felkérték Blomkampot, hogy öntse forgatókönyv formába elképzelését, majd belevághat a forgatásba. Sigourney Weaver és Michael Biehn boldogan bevállalta az ötödik részt, viszont az is kiderült, hogy a harmadik és negyedik felvonást semmisnek veszik, az Aliens után évekkel játszódik a történet. Majd a Prometheus folytatása miatt félretették a projektet. Biehn viszont nagyon is bizakodó.

„Szerintem a Foxra nézve nagyon kínos lenne, ha nem adnák meg Sigourney-nak azt a filmet, amit ő nagyon szeretne. Fogalmam sincs, hogy mikor lesz belőle valami, de azt tudom, hogy meg fog valósulni és én is részese leszek, ráadásul egy új Newt is benne lesz, aki úgy 26 vagy 27 éves és Jennifer Lawrence-hez hasonlóan néz ki.”

Egy komment

  1. Milyen kedves Hollywoodtól, hogy szólnak, hogy a film el fog készülni….5 év múlva talán? Felmutatom nekik a középső ujjamat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *