4

Alien: Covenant – A visszaszámlálás elkezdődött

aliencovenantvegeEgy év múlva bemutatják a Prometheus folytatását, az Alien: Covenantot. A Fox közzé is tett egy rövidke videót, amelyben az űrhajó legénységének egyik tagját  hibernálva láthatjuk. Na igen, 2017 augusztus elején majd felébred.  Már csak 365 nap.

Ridley Scott dirigálta a következő részt. A Prometheus ugyan nem volt igazán kimagasló siker, de minden létező fórumon heves vitákat generált és sokat beszéltek róla, 2012-ben egyik legvitatottabb filmje volt. Ami gyakorlatilag jót tett a marketingnek, hiszen később még azok is megnézték, akiket annyira nem érdekelt. Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Carmen Ejogo, Billy Crudup és Jusse Smolett próbálhatnak életben maradni és még Noomi Rapace is cameozik.

4 komment

  1. Szóval most akkor ez olyan folytatás ami más történetet mutat be és köze nem lesz ahhoz, hogy *SPOILER* az előző végén továbbmentek kutatni az “Isteneket” *SPOILER*
    Mert én imádtam a Prometheust, de azért bőven maradt megválaszolatlan kérdés..így most úgy nézem megint újabb kérdések lesznek vagy én értem rosszul?

    • Rapace eleve nem is lett volna benne, ami már önmagában felvet kérdéseket. Szóval most meg csak betették egy-két perc erejéig.
      Ha Scotték nem hülyék, akkor tanulnak abból, hogy nem kell a rajongók elé sok megválaszolatlan kérdést bedobni. Majd kiderül.

    • Ugyanezt elmondták a Prometheusnál is, aztán mi lett belőle… Sokat nem várok ettől a folytatástól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *