0

Terrordactyl poszter

terrodMég mindig a Comic Con. A stúdiók kihasználják, hogy rengeteg geek felvonul és a média is közvetíti az eseményt, így kézenfekvő, hogy elhozzák a sztárokat a rendezvényre és reklámozzák a nagyobb költségvetésű filmeket. De azért jut hely a kisebb volumenű alkotásoknak is. A Terrordactyl horror-thrillert is itt promótálták. Van poszter és pár jelenet is.

Az alkotók ezen felül tanácsokat is fognak osztogatni a közönségnek. Tippeket adnak, hogy miképp készítsen valaki mikrobüdzséjű filmet, mit tegyen a tervezés során és hogyan keressen forgalmazót, miképp adja el a filmet. Jason Tobias színész, Don Bitters és Geoff Reisner rendezők, Eric Edmonds & Christopher Jennings producerek vesznek részt a beszélgetésen.

A történet: Los Angeles külvárosának egét meteoreső teríti be. Jonas és Lars elhatározza, hogy felkutatja az egyik meteort, azt remélik, hogy ezzel megütik szerencséjüket, gazdagok lesznek. Azonban miután találnak egyet repülő hüllőszerűségek támadják meg a várost. Együtt menekülnek egy csapossal, annak dögös szobatársnőjével és egy volt tengerészgyalogossal.

terrodactyl terrodactyl1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *