5

A Csodanő következő előzetese

csudawomanA Batman Superman ellen (Batman v Superman) a Warner számára szinte kötelező volt megjelenni a San Diegoban zajló geekrendezvényen. Meg kellett mutatnia, hogy kézben tartják a dolgokat és nem kell aggódni a DC univerzum jövőjét illetően. Mutattak egy újabb Csodanő (Wonder Woman) előzetest is, a film még mindig pofásnak tűnik.

Diana (Gal Gadot) paradicsomi környezetben nevelkedett egy szigeten. Nem járt más helyeken, nem ismeri a külvilágot. Amikor egy amerikai pilótát (Chris Pine) sodor partra a víz és elmondja, hogy a világ hadban áll, a nő úgy dönt, hogy elhagyja eddigi élőhelyét és besegít a harcokba.

Robin Wright, Elena Anaya, Connie Nielson, David Thewlis és Danny Huston nevei csenghetnek ismerősen a színészek közül. Allan Heinberg és Geoff Johns írták a forgatókönyvet, Zack Snyder producerként egyengette a film útját, az akciójelenetekbe bizonyára nagy beleszólása volt.

Patty Jenkis rendezőnő azt mondta, hogy 1978-ban a Superman nagy hatással volt rá gyerekként és éppen ezért akarta megcsinálni a Csodanőt.

 

5 komment

 1. Biztosan sok lesz a fanyalgó, de eddig Ő a legszebb szuperhős. Ha a film olyan jo lesz mint az előzetes akkor megérte. Komolyan mondom, hogy kar hogy nem vele kezdték felépíteni az egészet. Nem ide tartozik de ha megneztetek az uj Öngyilkos osztag előzetest, akkor ha jól láttam ugyanazok lesznek az ellenfelek akik az igazság ligajaban?!

  • Végső soron egyetértek. Nekem pl. Scarlett Johansson és Elizabeth Olsen is szimpatikus, de nem igazán képregényes. Nagyjából a Zöld Íjász Fekete kanárijára (a Caity Lotz verzió) mondtam először, hogy na ez igen. Aztán meg a Fenegyerek széria Electrájára. És Gal Gadot igazi szexi képregényes figura és badass.

   Szerintem az Öngyilkos osztag Delevingne karakterével és lényeivel fog harcolni, de azért nem zárom ki, hogy Batmanéknek is lesz vele csörtéje.

   • Szépnek szép Elektra, de annyira borzalmasan idegesítő volt a karaktere, de ha ez volt a cél akkor le a kalappal. 😀 Amúgy igen, Lizzie Olsen, Gadot a top, meg azért Robbie is az lesz a Suicide-ban

   • De mintha az előzetesben felbukkant volna 1 másodpercre az az alak aki a bővített változatban benne lesz mikor Luthor a hajón van(batman&superman) de lehet hogy csak en kepzelodok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *