9

Az Igazság Ligája előzetese

justiceleague

Várni kell az Igazság Ligájára (Justice League) is, méghozzá úgy 2017 novemberéig. Javában folynak az utómunkálatok, az effektmestereknek lesz elég dolga a következő néhány hónapban. De azért a Comic Con-ra a Warner csak össze tudott hozni egy előzetest, amelyben megszólal az összes főbb karakter. Lehet, hogy kicsit korai volt egy ilyen hosszúságú videót bemutatni, elég lett volna egy névsorolvasáshoz hasonló rövidke anyag is. Meg kell említeni, hogy a stúdió azért rátette a pórázt Zack Snyderre, hiszen a rajongók többsége nem volt kibékülve előző munkájával, így most már nem csinálhat mindent úgy, ahogy szeretné.

Szinopszis: Miután visszanyerte az emberiségbe vetett hitét és Superman önzetlen tettét, Bruce Wayne új szövetségesének, Diana hercegnő segítségével egy új, nagyobb ellenféllel szemben. Batmannek és Csodanőnek gyorsan meg kell találnia a különleges képességgel bíró személyeket, hogy együtt, csapatként szálljanak szembe a fenyegetéssel. Azonban még így sem biztos, hogy a hősökből – Batman, Csodanő, Aquaman, Cyborg, Villám – álló liga meg tudja menteni a bolygót a katasztrófától

igazsagligacsapat

És egy videó a Comic Conról

9 komment

  1. Nekem egyelőre kicsit gagyinak tűnik :/ Ez az Aquamant játszó színész meg borzasztó irritáló, remélem másféle arckifejezést is megvillant majd a filmben, ezen a “kemény vagyok, érted???” fejen kívül.

    • Engem a Marvel Torpedójára emlékeztet és hát az is folyamatosan ilyen fejet vágott a képregényben. Gondolom Villám villámgyorsna szórja a poénokat, Aquaman meg folyamatosan mogorván fog nézni mindenkire.

  2. Hát a Batman v Superman után van mit helyrehozni… A kicsit poénosabb hangvétel nem rossz ötlet, Momoa mindig ilyen karaktereket játszott, Miller vicceskedni fog, Gadot titokzatosan somolyog majd, Affleck száraz humora nekem bejön, a trailerzene meg jóféle. Remélem, Snydert jó irányba terelik, és akkor kaphatunk egy viszonylag értelmes filmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *