8

2019-ben jön az Indiana Jones 5

indianajonesHivatalos: A Disney bejelentette, hogy 2019. július 19-én mutatják be az Indiana Jones 5. részét. Mindenki kedvenc régészét ismét Harrison Ford formálhatja meg, a rendezői teendőket Steven Spielberg fogja ellátni.

A negyedikre elég sokat kellett várni, a szkriptet rengetegszer írták át, majd végül az alkotók elhatározták magukat, nekiálltak a filmnek. Habár a bevétel eléggé tetszetős volt, a rajongók részéről sok kritika érte a folytatást. Egyelőre a történetről nem lehet tudni semmit.

A bemutató előtt egy héttel érkeznek az Embertelenek (Inhumans), szintén Disney projektről van szó, tehát elképzelhető, hogy a dátumokon később mozgatni fognak.

8 komment

  1. Hoppá. Akkor Harrison Ford kb. 76 évesen fog forgatni. Össze lehet hozni persze egy jó filmet így is, ha nem ő akciózik állandóan. Én azt mondom, egy film még jöhet Forddal, ha kissé helyre tudja tenni a szériát, egy jóféle lezárással.

  2. Nem tudom, jó-e ez a geronto-kalandozás, de ha már nekiállnak, csináljanak jobbat legalább a 2. résznél (a 4. szóba se jöjjön mint összehasonlításai alap…).

    • Egyszer még meg lehet ezt ügyesen oldani, többször már nem. Mit fog a Disney kitalálni? Rebootot? Spin off-filmeket az univerzumban? Mert az biztos, hogy nem hagyja parlagon a márkanevet…

  3. Engem semmi sem zavart a negyedikben. Úgy álltam fel, hogy ez pont olyan jó, mint a régiek és legszivesebben újra vennék egy jegyet rá, ha nem lenne dolgom.

  4. Nekem valahogy ez a hír nem jön be, még a star wars elment HF-el, de 2019-ben egy Indiana, hát nemtudom…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *