4

Folynak az Igazság Ligája előkészületei

Áprilisban elstartol az Igazság Ligája forgatása. Zack Snyder rendező twitterén tett közzé egy képet, amelyen Jason Momoával látható, de a háttérben azért ott van még pár kosztüm. Momoa Aquamant keltheti életre a filmben, de jelen lesz még Superman, Batman és Csodanő is. Számíthatunk rá, hogy Villám is tiszteletét teszi, a karaktert Ezra Miller alakítja, Cyborg-ot Ray Fisher testesíti meg. 2020-ben jön a Green Lantern Corps, szóval esélyes, hogy a Zöld Lámpást/Lámpásokat is megemlítik.

 

4 komment

  1. Elstartolt áprilisban?Az még több mint egy hónap,ráadásul csak akkor fogja tudni a Warner hányadán is áll a Batman vs. Superman box office értelemben így akár bukta esetén be is húzhatják a vészféket….

    • Nem hiszem a Batman v Superman komoly bukás lenne. Nem vagyok egy box office guru, úgy gondolom, hogy a Bosszúállók szintjét nem fogja hozni, de egy sima 700 milliós globális bevétel benne van a pakliban. Ami nem túl erős összeg, akár lehet több is. De legyen akármennyi is a bevétel, a DC nem teheti meg, hogy meghátrál. Nagyot égne, visszavonulása több, mint kínos lenne a cégre nézve.

      • Én a két Avengers közé tippelem az amcsi nyitó hétvégét, aztán lehet meglep majd, végtére is, ilyet még nem láttunk szóval bármi lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *