4

The Huntsman: Winter’s War előzetes

huntsmanposzter3Több Hófehérke projekt futott Hollywoodban, amiből kettő el is készült. A Tükröm, tükröm (Mirror Mirror) befutott a Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman), amelyet darkos fantasyként harangoztak be. Mivel eleve franchise-ban gondolkodott a stúdió, így nem volt meglepő, amikor kiderült, jön a következő rész. Rupert Sanders visszatérése az elején biztosnak tűnt, de mivel a forgatás alatt eléggé összemelegedett Kristen Stewarttal így inkább megváltak tőle. És az is kiderült, hogy közvetlen folytatás helyett inkább egy előzményre koncentrálnak, amelyben a Vadász kalandozhatna. Frank Darabont, Gavin O’Connor és Andres Muschietti is megfordult a rendezői térfél környékén, végül Cedric Nicolas-Troyan írhatta alá a szerződést. Chris Hemsworth és Charlize Theron mellé fellépdelt a fedélzetre Emily Blunt és Jessica Chastain is.

Ravenna királynő csendben végignézte, ahogy testvérét, Freyát a királyság elárulta és ezért menekülőre fogta. Az ellenfél lefagyasztására képes Freya távoli, jeges kastélyában, hogy rettenthetetlen harcokosokat nevelt ki, akik haderejét erősítik. Köztük van Erik és Sara is, ők azonban megszegik parancsát, miszerint a szívnek keménynek kell maradnia. Amikor kiderül, hogy Ravenna elhunyt, megparancsolja, hogy hozzák el neki a mágikus tükröt. Majd arra is rájön, hogy miképp képes feltámasztani nővérét.

4 komment

  1. ez mondjuk impresszív, lehet csak a zenék miatt, de akár még moziba is nézős lehet ha elrángat rá valaki

  2. A női gonoszok remekek lesznek, de remélem nem öt percet szerepelnek majd benne. Látványosnak látványos lesz, többet nem is várok tőle, viszont, ahhoz képest, hogy a Jégkirálynő birodalmában fog játszódni, egyáltalán nem érzem, hogy hideg lenne, vagy fagyos. Merem remélni, hogy legalább majd a leheletet odamontírozzák a szájukhoz….

  3. Nézhető volt az első rész, de lehetett volna jobb. Jó kis darkos fantasy-t lehetett volna készíteni. A folytatásban eddig úgy tűnik, hogy nem is igazán Hemsworth lesz a sztár, hanem Chastain és Blunt. Remélem Chastain kap néhány jó kis akciójelenetet:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *