0

InterCom hírlevél

intercom

A Papírvárosok szupersztárja (12)

22 éves, és már több élményt gyűjtött, mint más nyugdíjig. Tele van energiával, nyakigláb, és nagyon híres: üldögélt már Lars Ulrich, a Metallica dobosa mögött koncert közben. Tequilázott Whitney Houstonnal nem sokkal a halála előtt. Volt már a Victoria’s Secret angyalkája, ő a Burberry arca, és több mint 15 millió követője van az Instagramon. És bármi történik vele, filmezik és fényképezik.

– Ha megöregszem, végignézem ezt a rengeteg felvételt, és nagyon jól fogok mulatni… mert addigra valószínűleg semmire sem emlékszem majd az egészből – mondta egy újságírónak Cara Delevingne, aki most új kalandba vág: ő a Papírvárosok (Papertowns, hazai bemutató: július 30.) női főszereplője.

A rendező azt mondja, nem volt protekció: a szerepre jelentkező kb. 200 színésznőnek mind ugyanazon a próbafelvételen kellett megméretnie magát.

– Sosem akartam modellkedni, négyéves korom óta arra vágyom, hogy színésznő legyek. És most végre olyan szerepet ajánlottak nekem, amit boldogan játszom el. Mert ez a filmbeli csaj tulajdonképpen én vagyok! – mondta Cara.

IC Press

0cd3

Az U.N.C.L.E. nem szürke (12)

Hány árnyalata van az U.N.C.L.E. emberének? Henry Cavill, aki acélemberként vált világhírűvé, és hamarosan Guy Ritchie rendezésében, egy akció-vígjátékban mutatja meg, hogy a kemény ököl és a humor nála nem zárja ki egymást, a legújabb hírek szerint, még egy műfajban kipróbálja magát. A pletykák szerint A szürke 50 árnyalata folytatásában ő is szerepet vállal.

Az U.N.C.L.E embere (The Man from U.N.C.L.E., hazai bemutató: augusztus 20.) című hidegháborús kémparódiában ő játssza a CIA legjobb emberét, akinek, legnagyobb sajnálatára, szövetkeznie kell a szovjet titkosszolgálat büszkeségével, akit Armie Hammer alakít. És mit játszana az új Szürkében?

– Igazából csak annyit mondhatok erre, hogy nem mondhatok semmit – felelte Cavill egy újságírónak, de sokan azt állítják, hogy Anastasia Steele főnökét, Jack Hyde-ot bíznák rá. Addig pedig megnézhetjük, milyen az évad leglazább filmjében, Az U.N.C.L.E emberé-ben.

IC Press

Divatba jön a fekete mise! (16E)

Johnny Depp átmenetileg felhagy a kalózélettel – inkább gengszter lesz a Fekete mise (Blakc Mass, hazai bemutató: 2015. november 12.) című gengszterfilmben, mely egy valódi esetet dolgoz fel. A legendás (és legendásan gonosz James „Whitey” Bulger azért tarthatta egy évtizeden át rettegésben Bostont, mert az FBI hagyta neki: a kettős ügynök gonosztevő ugyanis súgott neki – főleg az ellenfeleiről.

A film kedvéért újabb meghökkentő átalakuláson keresztülment Deppet Scott Cooper rendezte, aki azzal az Őrült szív-vel lett híres, mely elhozta az Oscar-díjat végül Jeff Bridges-nek.

Úgy látszik, a Fekete mise is elindul a legnagyobb díjakért: bejelentették ugyanis, hogy gálapremierjére a világ egyik legrangosabb filmfesztiválján, Velencében kerül sor a lídói Fesztiválpalotában, bár itt versenyen kívül.

Az eseményen természetesen ott lesz Depp és a rendező valamint filmbeli társai: Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard és Kevin Bacon.

IC Press

Rajzolj pesti pandát! (6E)

Pandák nem csak Kínában élnek: az egész világ szereti őket, és a DreamWorks animációs vígjátékának köszönhetően el is jutnak mindenhova. És mivel nemsokára a mozikba kerül a Kung Fu Panda 3 (Kung Fu Panda 3, hazai bemutató: 2016 tavasza), a stúdió segítségével a világ legnépszerűbb panda mackója újra bejárhatja a világot – ha a nézők is segítenek neki.

A DreamWorks Animation játékot hirdet grafikusoknak, fotósoknak, illusztrátoroknak, tervezőknek vagy bárkinek, aki kedvet érez a játékhoz, hogy mutassák meg, milyen volt Po hosszú, hazafelé tartó útja: a feladat az, hogy saját hazájuk jellegzetes környezetébe helyezve ábrázolják őt. A pályázók maguk is újrarajzolhatják Pót, vagy a neten direkt e célra közzétett képek közül válogathatnak.

A legjobb pályamű elkészítője 1000 dollárral lesz gazdagabb, és ott lehet a Kung Fu Panda 3 gálapremierjén. Remélhetőleg, lesz néhány magyar panda is a pályaművek között!

Részletek itt: https://www.talenthouse.com/i/Create-artwork-for-kung-fu-panda-3-and-dreamworks-animation

IC Press

0kfp

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *