7

Deadpool előzetes

deadpool2004-ben a New Line szerette volna összehozni a filmet, David S. Goyer dolgozott a projekten és Ryan Reynolds kapta meg a főszerepet. Ám később Goyer elvesztette érdeklődését a tervezet iránt. 2005-ben a New Line félretette az elképzeléseket, viszont a Fox felkarolta Deadpoolt. A karakterrel csúnyán elbántak a Wolverine spin offban, ezt később el is ismerték, de úgy tűnt, hogy hamarosan helyrehozzák a hibákat. Rhett Reese és Paul Wernick vágott bele a forgatókönyvbe, többször is elmondták, hogy R kategóriás lesz, nagyon vicces, illetve a zsoldos áttöri a negyedik falat, azaz gyakran szól majd a nézőkhöz. Robert Rodriguezt akarták rendezőnek, de miután a tárgyalások vakvágányra jutottak Adam Berget környékezték meg, 2011-ben viszont Tim Miller effektmester állhatott be a kamera mögé. Ám a Fox hezitált, nem igazán bízott a filmben és nem hitt abban, hogy sikeres lehet. Miller és Reynolds leforgatott egy tesztfelvételt, amely kikerült a netre és rendkívül jó pozitív visszhangja volt a videónak. Ekkor nyugodtak meg némileg a fejesek és megadták a zöld utat a Deadpoolnak.

Tehát Reynolds alakíthatja Wade Wilsont, aki hasonló öngyógyító képességet kap, mint amilyen Wolverine-nek is van. Ám az arcán úgyszólván eltorzul, ezért is kell a maszk. Ed Skrein lesz Ajax, őt Gina Carano segíti, az MMA harcos Angel Dust-ot játssza. Morena Baccarin Deadpool oldalán áll, Andre Tricoteux pedig Kolosszusként tűnik fel.

 

7 komment

  1. Nehéz ehhez bàrmi is hozzàfűzni…:) nagyon vad lesz, reynolds talàn megtalàlta a sajàt “vasember” szerepét

  2. reynoldsnak már a penge háromban is jól állt ez a szófosó mercenary szerep, nekem wolverineben is tetszett az a 15 másodperce mielőtt elvették a legfontosabb (beszéd) képességét. én nagyon várom és bízok a filmben, és tuti moziban nézem meg, de az borítékolható, hogy ez egyrészt a korhatár miatt, másrészt a stílus miatt réteg filmnek fog számítani és a pénztáraknál nem fog úgy szerepelni hogy ebből legyen másik rész.
    mindenesetre az már örvendetes, hogy elkészült, hogy reynolds benne van, és R besorolású lett. ennél többet nem lehet elvárni ettől a projekttől
    fingers crossed

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *