5

A Hangyában szó esik Darázsról is

waspA Marvel rajongók jogosan kérdezgetik, hogy Darázs mikor bukkan már fel végre? Hiszen Janet van Dyne a Bosszúállók (vagy ahogy itthon a képregény futott: Bosszú Angyalai) alapító tagja volt. A hölgy képes összezsugorodni rovar méretűre, ekkor szárnyai nőnek, amivel repülni tud, illetve ereje is megnő, ezen túlmenően bioelektromos töltésű lövedéket is képes útjára engedni. Pletyka szinten többször felmerült, hogy van Dyne-nak is szerepet szánnak egy filmben, de akkor váltak izgatottá a rajongók, amikor kiderült, hogy a Hangyában (Ant-Man) Evangeline Lilly alakítja Hope van Dyne-t, tehát köze lehet Darázshoz.

Ám a Marvel lehűtötte a kedélyeket, viszont nem is oly rég Kevin Feige elhintette, hogy azért számíthatunk a karakter megjelenésére. Kiderült, hogy csak egy rövid időre, egy flashbackben láthatjuk. Kiderül, hogy Janet  Pym neje volt és sajnos szörnyű dolog történt vele.  Arról nem esik szó, hogy pontosan mi történt vele, de Pym a S.H.I.E.L.D.-et és a szuperhősöket vádolja a történtekért, ezért dönt úgy, hogy nem bújik bele újra a kosztümbe.

5 komment

  1. Pont ezt utálom a legjobban a Hangya filmben, és ezt nem tudom megbocsátani a rendezőnek. Janetet kellett volna belerakni a filmbe, nem pedig a jelentéktelen senki porszem lányát. Ezt sosem fogom érteni, hogy lehettek ilyen hülyék a készítők, és ez melyik hülye ötlete volt. Nagyon remélem hogy egy jövőbeli marvel filmbe már bekerül majd Janet, például a Bosszúállók 3-ba berakhatnák.

  2. Elcsábította a pók-ember…lapos karakterek, engem csótány george, scorpion, és botsáska feltűnése izgat. Meglepit nem várok, tudom hogy vizipók kiszált a buliból…

  3. Classic:

    Hatalmas komment.
    Én is lassan így látom a helyzetet, ahogy jönnek az új efféle információk.
    🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *